Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον ενώ κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου;


..και αισθάνεσαι πως τον απατάς; Κι όμως δεν είναι απάτη αρκεί να...




Μόλις έκανες σεξ και ήταν πολύ καλο, απολαυστικο. Όχι, όχι με κάποιον άγνωστο, με τον σύντροφο σου αλλά εδώ που τα λέμε λίγο το μισοσκόταδο, λίγο η πιο χαμηλή και παθιασμένη φωνή του φίλου σου κάπως σε μπέρδεψαν! Σαν να ήταν λίγο διαφορετικός απόψε? Ή μήπως πολύ? Μμμ ναι… Φαντασιώθηκες κάποιον άλλον στη θέση του και νιώθεις τύψεις.. μην τρελαίνεσαι, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εξαρτάται βέβαια από τη συχνότητα και το ποιος ήταν ο «άλλος».

Οι φαντασιώσεις γενικότερα μπορούν κάλλιστα να ενισχύσουν το σεξ, ιδιαίτερα αν τις μοιράζεσαι με τον φίλο σου, κάτι που δεν κάνουν πολλές γυναίκες, συνήθως λόγω ταμπού. Ακόμα όμως και η κρυφή φαντασίωση είναι ανώδυνη αν τη χειριστείς με μέτρο.
Αν φέρεις στον νου σου τον γραμμωμένο , ξανθό , με γαλάζια μάτια ηθοποιό που σου αρέσει, που σαφέστατα δεν αποτελεί απειλή για τη σχέση σου εφόσον δεν μπορείς να τον έχεις, έχει την ίδια επικινδυνότητα με το να σκεφτείς τον όμορφο γείτονα? Όχι βέβαια... Ή κάποιον τυχαίο στον δρόμο; Ή έναν πρώην; Δηλαδή έναν άντρα που θα μπορούσες να αποκτήσεις; Αν όμως εσύ μέσα σου για κάποιο ανεξήγητο λόγο θεωρείς οτι είναι όντως επικίνδυνο αυτό, σημαίνει ότι μπορεί να κοντεύεις να απατήσεις τον φίλο σου ή ότι έχεις κάπως ψυχρανθεί μαζί του, χωρίς απαραίτητα να θες να τον χωρίσεις.
Κάθε τι που σκεφτόμαστε έχει σημασία , έχει κάποια χρησιμότητα σύμφωνα με ειδικούς. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αποκωδικοποιήσεις τη δική σου φαντασίωση.. για παράδειγμα:

- Μπορεί να έχεις δημιουργήσει κάποιο σενάριο το οποίο στην πραγματικότητα είναι αδύνατον να το ζήσεις, οπότε το φαντάζεσαι και το απολαμβάνεις!

- Μπορεί ο φίλος σου να σε προσέβαλλε για κάτι και εσύ να σκεφτείς τον πρώην σου(που δε θα το έκανε ποτέ αυτό, λέμε τώρα…) για εκδίκηση, χωρίς όμως να το ξέρει.

- Μπορεί επίσης να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις σεξουαλικές επιδόσεις του συντρόφου σου και απλά να σου αρέσει να φαντάζεσαι άλλους άντρες.

Αν οι φαντασιώσεις σου δεν έχουν γίνει καθημερινή και αγαπημένη σου συνήθεια, πράγμα πολύ σημαντικό γιατί άλλο να σκέφτεσαι καμία φορά κάποιον άλλον και άλλο συνέχεια!
Αν δεν μειώνουν την αυτοεκτίμηση σου,
Δεν έχουν επιπτώσεις στη σχέση σου,
Δεν προκαλούν απόσταση από τον φίλο σου, και γενικότερα
Αν δεν καταστρέφουν τη σεξουαλική σας ζωή,

τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως είναι ένας τρόπος για να ξεπεραστεί το άγχος και να δώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Η φαντασία από την πραγματικότητα ως γνωστόν απέχει πάρα πολύ και κάποιες φορές ίσως καλύτερα είναι να μένουμε στη δική μας ελεγχόμενη τέλεια φαντασίωση… έτσι αποφεύγουμε και δυσάρεστες εκπλήξεις (ο όμορφος γείτονας να μην ξέρει που του πάνε τα τέσσερα…)


Πηγή: apospasma.gr