Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Άτακτα κορίτσια βγάζουν selfie στην δουλειά και τα κατεβάζουν στις τουαλέτες!Ήρθε η ώρα για μάθημα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Το TheChive.com είναι το απόλυτο άντρο των απανταχού αρσενικών.Ήρθε η ώρα για μάθημα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Το TheChive.com είναι το απόλυτο άντρο των απανταχού αρσενικών. Κι αυτό γιατί αναδεικνύει προσόντα και ταλέντα που δεν τα γνωρίζουμε και ίσως να μην τα ξαναδούμε. Αυτή τη γλύκα του φευγαλέου. Πρόκειται για ένα αντρικό site που έχει μεγάλη διάδραση με το γυναικείο κοινό, καθώς τους βάζει tasks με ημίγυμνες ή και total nudity φωτογραφίες και εκείνες ανταποκρίνονται στο έπακρο.
Μία από τις τελευταίες αποστολές ήταν να βγάλουν σέξι selfie στον χώρο εργασίας τους και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από επιτυχές.

Τα άτακτα κορίτσια προτίμησαν είτε τις τουαλέτες για να δείξουν το στρινγκ εσώρουχο τους και τα οπίσθια τους, ή απλώς έκαναν την συρόμενη καρέκλα τους λίγο πίσω και ζούμαραν στα πόδια και το στήθος. Πού είναι αυτές οι κοπέλες να κάνουμε αίτηση στις εταιρείες τους, να μας προσλάβουν, ακόμα και αμισθί;Πηγή: toratora.gr