Κυριακή 16 Αυγούστου 2015
Ανακάτεψε νουτέλα με βούτυρο! Γιατί όμως; Δείτε και θα καταλάβετε…
Για εσάς που έχετε και μια προτίμηση στο cheese cake έχουμε μια πρόταση που θα σας ξετρελάνει! Ένα cheese cake διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ένας cheese cake σοκολάτας.
Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κατσαρόλες χάνοντας χρόνο με την προετοιμασία αλλά αποφεύγοντας και ένα γεμάτο νεροχύτη. Είμαι σίγουρη πως τώρα πειστήκατε αν είχατε έστω και μια μικρή αμφιβολία!
Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ιδού η συνταγή.
Αυτό που θα χρειαστείτε είναι λίγο χρόνο και τα παρακάτω υλικά:
1βαζο Nutella
1 πακέτο μπισκότα ολικής άλεσης (250 γρμ)
100 γρμ. βούτυρο
500γρμ τυρί κρέμα
1/2 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου με μια κουταλιά της σούπας Nutella και λιώστε το είτε σε φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό είτε σε μπεν μαρι. Σε ένα μπολ προσθέστε τα μείγμα που ετοιμάσατε μαζί με τα μπισκότα τα οποία θα έχετε απέχει πρώτα. Έπειτα στον κάδο του μίξερ ρίξτε το τυρί κρέμα ,τη ζάχαρη άχνη κι την υπόλοιπη Nutella.
Χτυπήστε το μείγμα στο μίξερ έως ότου γίνει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια προσθέστε τη ζύμη που δημιουργήθηκε από τα μπισκότα σε ένα ταψί και αφού την απλώσετε ρίξτε από πάνω την κρέμα Nutella. Τοποθετήστε το σκεύος στο ψυγείο για 4-5 ώρες και ύστερα απολαύατε χωρίς τύψεις!
Για περισσότερη διευκόλυνση προσθέσαμε το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει βήμα βήμα την συνταγή… Και καλή όρεξη!
Πηγή: