Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον άνθρωπο που αγόρασε το πιο ακριβό πουκάμισο του κόσμου!


Φρικτό θάνατο βρήκε τελικά ο Datta Phuge, ο άνδρας που πριν από τρία χρόνια αγόρασε ένα πανάκριβο πουκάμισο το οποίο πίστευε ότι θα του έφερνε τύχη στις γυναίκες!



Ο48χρονος Ινδός, έγινε γνωστός ανά τον κόσμο το 2013 όταν αγόρασε ένα πουκάμισο φτιαγμένο από χρυσό, αξίας πάνω από 200.000 ευρώ, ώστε να έχει τύχη στις… γυναίκες! Το χρυσό πουκάμισο του Datta Phuge είχε βάρος τρία κιλά, ήταν φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι και τον έκανε γνωστό παγκοσμίως όταν το απέκτησε πριν από τρία περίπου χρόνια.


Ωστόσο δε στάθηκε τυχερός καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε στα 48 του χρόνια όταν 12 άτομα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με πέτρες και αιχμηρά αντικείμενα προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα. Η επίθεση έγινε μπροστά στο Phuge μπροστά στα μάτια του 22χρονου γιου του και ενώ τον είχαν καλέσει σε πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του.

Σύμφωνα με την αστυνομία πίσω από το έγκλημα φαίνεται να κρύβονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δραστών και του θύματος. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις.
- See more at: http://www.tsekouratoi.gr/1/xulokopisan_mechri_thanatou_ton_anthropo_pou_agorase_to_pio_akribo_poukamiso_tou_kosmou_foto#sthash.bXyQSTAX.dpuf

Πηγή: www.makeleio.gr#sthash.bXyQSTAX.dpuf