Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ: Άγριο ξύλο μεταξύ δύο 15χρονων κοριτσιών για τα… μάτια ενός αγοριού!


Συγκλονίζει η αγριότητα ανάμεσα σε δύο 15χρονες που μαλώνουν λόγω ενός αγοριού έκλεψε η μία από την άλλη.




Τα κορίτσια βρίσκονταν έξω από το σχολείο τους στην περιοχή Ρο της Ιταλίας και διαφωνούν έντονα. Οι συμμαθητές τους, παρακολουθούν αμέτοχοι το περιστατικό που στη συνέχεια παίρνει άλλες διαστάσεις με έντονη βία. Η ξανθιά 15χρονη κοπέλα πλησιάζει απειλητικά την μελαχρινή η οποία κάνει βήματα προς τα πίσω φοβισμένη και προσπαθεί να απομακρυνθεί. Η ξανθιά συνεχίζει να την πλησιάζει και της τραβάει τα μαλλιά, την χτυπάει στο μπράτσο και την ρίχνει στο έδαφος. Όταν η μελαχρινή σηκώνεται η ξανθιά της επιτίθεται ακόμα πιο άγρια ενώ το θύμα αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει για βοήθεια.
Η 15χρονη μελαχρινή παρακαλάει την συνομήλικη της να σταματήσει αλλά δεν την ακούει. Οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούν αμέτοχοι το επεισόδιο ενώ αυτός που καταγράφει με το κινητό του το περιστατικό, γελάει και προτρέπει την ξανθιά να συνεχίσει την επίθεση. Ακόμα και όταν η μελαχρινή πέφτει στο πεζοδρόμιο και η ξανθιά την κλωτσάει στο κεφάλι, κανένας δεν σπεύσει να τις χωρίσει.



Οι δύο κοπέλες μάλωσαν επειδή η μελαχρινή «έκλεψε» το αγόρι της ξανθιάς που απ’ ότι φαίνεται έπρεπε να την τιμωρήσει παραδειγματικά μπροστά σε όλους κάνοντας την ρεζίλι.



Το περιστατικό σχολίασε στο διαδίκτυο η ξανθιά «ταραξίας» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook: «Μπορεί αυτή να είναι πιο όμορφη από εμένα, αλλά εγώ ξέρω να σκοτώνω καλύτερα».




Πηγή: exedra.gr