Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εντάξει κλαίω: Δείτε πως παρουσιάζει η Wikipedia την Τζούλια Αλεξανδράτου


Ο Μάρτης μπήκε με πολλές άχρηστες πληροφορίες. Κάποιες ωστόσο είναι εντυπωσιακές. Τόσο πολύ που μας



οδηγούν την απόφαση να τις μοιραστούμε μαζί σας.
Για παράδειγμα το μάτι μου έπεσε στο προφίλ που η σοβαρή Wikipedia προσφέρει στον κόσμο για το απόλυτο πρόσωπο της ελληνικής πορνογραφίας. Διαβάστε λοιπόν αυτούσιο το προφίλ της Τζούλιας που κοσμεί τον συγκεκριμένο ιστότοπο… Έλα ρε Γαρουφαλιά… σταρούμπα!
Πραγματικό όνομα Γαρυφαλλιά Αλεξανδράτου
Γέννηση 24 Νοεμβρίου 1985 (28 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα Country flag
Θάνατος
Εθνικότητα Ελληνική
Υπηκοότητα Ελληνική
Είδος Τέχνης Τηλεόραση, μόδα, τραγούδι, πορνό
Καλλιτεχνικά ρεύματα Ποπ
Βραβεύσεις Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, βραβεύτηκε ως Miss Young το 2002 και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006.
Η Γαρυφαλλιά Αλεξανδράτου (γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1985) είναι πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Βιογραφία και καριέρα
To 2002, σε ηλικία μόλις 16 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Miss Young στα καλλιστεία του ANT1. Εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, ενώ τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν τον διαγωνισμό, χάνοντας τον τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή “Megalicious chart live” του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, “Μόνο Για Σένα” και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ.
Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το “Βασίλισσα της πίστας” και το “Στόχος είναι τα λεφτά” για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περράκη ”Ψυχραιμία”, στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Καβαλιεράτου, μεταξύ άλλων.
Ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 ”Music bee”, η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB.
Το 2010 πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα ΜΜΕ, ενώ το 2011 έπαιξε και σε μία ακόμα ταινία πορνό».

Μιλάμε για βιογραφικό… όχι αστεία




Πηγή: treloi