Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Απρόσκλητοι επισκέπτες στη μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου



Η πελώρια πισίνα που θεωρείται η μεγαλύτερη ιδιωτική πισίνα στον κόσμο έγινε διάσημη μετά την παρουσίασή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ ξεκίνησαν οι παρεξηγήσεις μιας και άνθρωποι απ' όλη την πολιτεία εμφανίζονται στην περιοχή για να κάνουν μια βουτιά.



Δυστυχώς, όμως, η οικογένεια αρνείται την είσοδο σε όλους τους απρόσκλητους επισκέπτες μιας και η πισίνα είναι ιδιωτική και δεν είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μια γυναίκα, η Jenny Nguyen, ταξίδεψε ενθουσιασμένη σχεδόν 250 χιλιόμετρα θεωρώντας ότι η πισίνα είναι ανοιχτή στο κοινό, αλλά φυσικά δεν της επιτράπηκε η είσοδος. Tην ίδια μέρα, οικογένειες από την περιοχή βρέθηκαν στην είσοδο της ιδιοκτησίας με φουσκωτά παιχνίδια και ψυγεία, περιμένοντας να διασκεδάσουν στην πισίνα.



Η ιδιοκτήτρια της πισίνας Mikayla Mobley δήλωσε στην βρετανική Μetro: ''O λόγος που δε αφήνουμε τον κόσμο που ταξίδεψε να απολαύσει την πισίνα έχει να κάνει με θέματα ασφαλέιας. Βρίσκεται στην αυλή μας και, ενώ δε βρισκόμαστε εκεί όλη μέρα, είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί''.



Tις τελευταίες μέρες η οικογένεια Mobley πρέπει πλέον να κάνει βάρδιες στον ιδιωτικό τους δρόμο που οδηγεί στην πισίνα και να να εξηγεί σε όσα αυτοκίνητα καταφτάνουν πως δυστυχώς δεν γίνεται να τους φιλοξενήσουν.


Πηγή: lifo.gr