Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Καταζητούμενος ο άστεγος φίλος της Μάιλι Σάιρους


Καταζητούμενος ο άστεγος φίλος της Μάιλι Σάιρους




Πριν λίγες ημέρες συγκίνηση προκάλεσε ο άστεγος ο οποίος παρέλαβε το βραβείο της Μάιλι Σάιρους στα βραβεία του MTV. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βίντεο κλιπ με το «Wrecking Ball» και ο Τζέσε Χελτ ανέβηκε πάνω και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του:
««Σας ευχαριστώ όλους! Το όνομά μου είναι Τζέσε και αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων. Επέζησα σε διάφορα κέντρα. Μπορεί να είμαι αόρατος για εσάς στους δρόμους, αλλά έχω κι εγώ τα ίδια όνειρα με πολλούς από εσάς».
Λίγες ημέρες μετά την απονομή, η είδηση πως ο Τζέσε Χελτ είναι καταζητούμενος βγήκε στη δημοσιότητα, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια συμμετείχε σε διάρρηξη και είχε συλληφθεί. Ο άστεγος και ένας φίλος του είχαν διαρρήξει σπίτι μετά από πώληση κακής ποιότητας μαριχουάνας, όπως είχαν ισχυριστεί και ο 22χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί!
Ο πλέον διάσημος άστεγος, κατηγορείται με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τον 22χρονο να έχει ταξιδέψει στη μητέρα του στο Όρεγκον, με τα εισιτήρια να του τα έχει κάνει δώρο η Μάιλι Σάιρους. Η μητέρα του πάντως ενημέρωσε τις Αρχές πως θα ενημερώσει τον γιο του, όταν τον δει.




Πηγή: newsbomb