Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια


Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 29 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου;



ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα για σένα θα είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες. Ο λόγος είναι ότι το πλανητικό σύστημα σου φέρνει περισσότερη εύνοια αλλά και πολύ θετική διάθεση. Για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις ακόμα και πράγματα που παλιά φοβόσουν. Εκ των πραγμάτων θα κάνεις κάποια βήματα πιο θαρραλέα γιατί μέσα σου θα υπάρχει μια έντονη διάθεση να συντροφεύσεις, να είσαι μαζί με ένα άλλο πρόσωπο και πιθανόν να βρεις το άλλο σου μισό. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Χρειάζεσαι και μια προσγείωση γιατί μπορεί να εξιδανικεύσεις ένα άτομο που έχεις και πολύ στενή σχέση μαζί του, κυρίως όμως έναν Παρθένο.
ΤΑΥΡΟΣ

Αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω σου και μαζί με αυτές αποκτάς και εσύ μεγαλύτερο θάρρος να διεκδικήσεις τον έρωτα της ζωής σου, κυρίως αν είναι ένα άτομο που είτε βρίσκεται σε άλλη πόλη ή κράτος από εσένα, είτε είναι πολύ κοντά σου και κάνετε καθημερινή παρέα αλλά το θεωρείς άπιαστο όνειρο. Οι συμβιβασμοί στην προκειμένη μπορεί να είναι χρήσιμοι αλλά όχι με την έννοια της απόλυτης υποταγής. Αντίθετα με την διάθεση της κατανόησης και την αντίληψης των αναγκών του άλλου ατόμου. Βέβαια υπάρχουν κάποιες αρνήσεις μέσα σου και κυρίως αν σχετίζεσαι με Σκορπιό ή υπάρχει κάτι πολύ έντονο από το παρελθόν που φοβάσαι να αγγίξεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολυδιάστατη προσωπικότητά σου θα βρει τρόπο να εκτονωθεί γιατί ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τα καλά στην ζωή σου αλλά και να ψάξεις να βρεις κάτι που σε εκφράζει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το καλό είναι ότι δεν θα έχεις τόσο μεγάλη κόντρα ή ανταγωνισμό και έτσι θα δικαιωθείς γιατί οι επιλογές σου θα είναι οι αντίστοιχες. Με τον Τοξότη άλλες φορές είστε στα μαχαίρια και άλλες στις μεγάλες αγάπες. Στην προκειμένη φάση θα έχετε πολύ πάθος και ρομάντζο. Επίσης με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα υπάρξει το αντίστοιχο συναίσθημα αλλά εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί σίγουρα θα παρασυρθείς από δικά σου λανθασμένα συναισθήματα και θα γίνουν λάθη, μπερδέματα και κυρίως να προέλθουν απώλειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η εβδομάδα της θετικής ενέργειας κι εσύ θα κάνεις πίσω σε πολλά πράγματα που άλλες φορές αντιδρούσες και γινόσουν μπαρούτι. Με τον Ζυγό θα υπάρξει κάτι καλύτερο αλλά με αγώνα και από τις δυο πλευρές. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι όλα τα καλά μπορεί να σου έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις και να μην προγραμματίζεις κυρίως την ερωτική σου ζωή γιατί τότε γίνονται μοιραία λάθη. Με τον Κριό θα καταλαγιάσουν όλες οι κόντρες που έχετε και κάπως θα υπάρξει ηρεμία. Αν θέλεις βέβαια να διατηρηθεί για πολύ καιρό το ίδιο γαλήνιο κλίμα, να μπεις για λίγο στην θέση του άλλου και να γίνεις πιο συντροφικός/η.
ΛΕΩΝ

Οι καιροί είναι με το μέρος σου για αυτό μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει γιατί ακόμα και το λεπτό που θα χάνεις θα μειώνει την πιθανότητα να βρεις το άλλο σου μισό. Γενικά θα δεις κάποια πράγματα με πολύ καθαρό μυαλό και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ακόμα και αναστολές που πιθανόν να είχες με ένα Κριό γιατί μπορεί κατά την γνώμη σου να ξεπέρασε κάποια όρια μεταξύ σας. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος ακολουθούν για τα καλά τα βήματά σου και αυτό είναι πολύ επιβοηθητικό και για τους δυο. Εκεί που θα έχεις ένα μπέρδεμα είναι με τον Ιχθύ γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θέλει από εσένα. Για αυτό κράτα κάποιες αποστάσεις για να δεις τι μπορεί να γίνει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάπως προβληματιστεί αλλά χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνεις στα αυγά σου ή δεν θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να ξεχωρίσεις τις καλές από τις κακές στιγμές. Με τον Αιγόκερω δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα επειδή σας χωρίζουν κάποιες ποιοτικές διαφορές και όσο να 'ναι αυτό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στην μεταξύ σας σχέση. Αντίθετα με τον Κριό θα κατευνάσουν τα πράγματα και πιθανόν να πάρετε αποφάσεις από κοινού να ζήσετε μαζί. Προσεκτικά βήματα για να μην αλλάξετε μετά γνώμη. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να αποφασίσεις γιατί το πράγμα πάει από μόνο του και είναι πολύ φυσική η εξέλιξη του. Κάπως έτσι αν έχεις σχέση θα επιδιώξεις την συμβίωση αλλιώς θα υπάρξουν δυσκολίες λόγω της μοναχικότητας του χαρακτήρα σου.


ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη που μπαίνει από αύριο στο ζώδιό σου σίγουρα θα έχεις την μεγάλη εύνοια αλλά με κάποια «αλλά» τα οποία θα πρέπει να κατανοήσεις αρκετά για να έχεις την πλήρη, θετική επιρροή από αυτόν τον πλανήτη. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες προσωπικές σου φιλοδοξίες που έχεις αυτό το διάστημα και αφορούν κυρίως την επιλογή ενός ατόμου γιατί έχει συγκεκριμένες κοινωνικές και οικονομικές προοπτικές και όχι γιατί νιώθεις πράγματα για αυτό. Όταν κάνεις το ξεκαθάρισμα θα υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια μέσα σου και πάνω από όλα ένα ξεκάθαρο πεδίο που εκεί πάνω μπορείς να δουλέψεις. Κυρίως με τον Αιγόκερω πιθανόν να υπάρχουν οι μεγαλύτερες εμπλοκές γιατί μερικές φορές δεν ξέρεις αν είστε μαζί από ερωτικό δέσιμο ή από όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεις πιο συναρπαστικό να βρίσκεσαι στο περιθώριο για να μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου και όχι να είσαι μπροστά και να κάνεις αυτά που θέλουν οι άλλοι. Προτιμάς την αφάνεια και από εκεί θα κινήσεις τα νήματα που μόνο εσύ ξέρεις. Βέβαια θα υπάρχει και ένας έντονος ρομαντισμός ο οποίος σίγουρα δεν θα σε αφήσει να κάνεις μοιραία λάθη. Με το Λιοντάρι θα παιχτεί κάτι πολύ δυνατό και αν έχεις αποφασίσει να είσαι μαζί του, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αν είσαι σε άλλη σχέση γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις καμία από τις επιλογές σου. Η συγκίνηση που σίγουρα σου προκαλεί ένας Καρκίνος είναι διαφορετική από το πάθος του Υδροχόου. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις το ρίσκο ή την ηρεμία σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κάποιες καλές προοπτικές και μέσα από αυτές θα εξελιχτείς πολύ πιο εύκολα και κυρίως μέσα στην προσωπική σου σχέση. Με τον τρόπο σου θα δείξεις μεγαλύτερη προσοχή για το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί συνήθως να παραπονιέται ότι το αγνοείς ή δίνεις μεγαλύτερη σημασία στους φίλους σου και τα ενδιαφέροντά σου. Τον Ζυγό σίγουρα τον θέλεις αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις πριν ξεκινήσεις σχέση μαζί του. Αν σου καλύπτει μόνο ένα κομμάτι και όχι το υπόλοιπο σταμάτησε να τον/την κολακεύεις για να δεις τελικά αν μπορείτε να είστε μαζί. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές σαν σίφουνας τα κάνεις όλα εσύ και αυτό μετά σε κουράζει. Για αυτό ξεκαθάρισε σιγά- σιγά τι είναι αυτό που θα χρειαστεί να εμβαθύνεις για να μην γίνουν λάθη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ενδιαφέρει αρκετά η εμφάνισή σου και πιθανόν να στηρίξεις εκεί ένα κομμάτι από την αυτοπεποίθησή σου. Κυρίως αν έχεις μοναξιές θα φροντίσεις να βελτιώσεις πάρα πολύ την εξωτερική εικόνα σου για να γίνεις περισσότερο επιθυμητός/η γιατί μόνο μέσα από εκεί θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Από την άλλη μπορεί να παίζεις με πολλά πρόσωπα γιατί δεν είσαι βέβαιος/η για κανένα. Αυτό σίγουρα σε προβληματίζει, αλλά τώρα το παίρνεις πιο αψήφιστα γιατί κάτι σε σπρώχνει να κάνεις νέες γνωριμίες και κυρίως να βρεθείς με άτομα με καινούργιες και φρέσκες ιδέες. Με Κριό, Καρκίνο , Ζυγό ίσως να προκύψει κάτι πολύ σοβαρό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι από την ενέργεια και μόνο που νιώθεις μέσα σου ότι κάτι καλό πάει να γίνει γιατί θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να βγεις έξω, να κάνεις νέες φιλίες (γνωριμίες όπως τις λες εσύ) και γενικά να σβήσεις το παρελθόν με μια μονοκοντυλιά. Ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να κρατάς συνέχεια κάτι που σε τρώει και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις. Έχεις την εξυπνάδα να αναθεωρήσεις ακόμα και κάποιες αναχρονιστικές ιδέες σου οπότε θα απελευθερωθείς και θα κινηθείς ανάλογα. Βέβαια με τον Ταύρο ή Σκορπιό δεν θα αλλάξει κάτι αλλά θα αλλάξεις εσύ γιατί θα είσαι όσο μπορείς πιο ανάλαφρος/η.
ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις δυνατότητες να αλλάξεις τα κακώς κείμενα αλλά θα χρειαστεί να βάλεις το χεράκι σου και μάλιστα να κάνεις και κάποιες κινήσεις που μπορεί να σου φανούν υπερβολικά συμβιβαστικές. Καλύτερα να το δεις σαν διάθεση για συντροφικότητα και υποχώρηση από κάποιες εμμονές δικές σου που τις πιο πολλές φορές σε απομακρύνουν από την χαρά της σχέσης. Επειδή και εσύ κουβαλάς ένα κομμάτι πολύ κρυμμένο και που εμπεριέχει μια μοναχικότητα καλό είναι να δεχτείς τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις και πάνω από όλα να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του άλλου προσώπου που είστε μαζί ή τουλάχιστον σε ενδιαφέρει. Με το Λιοντάρι σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση.




Πηγή: astrology.gr