Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η τέχνη του…sexting



Το να στέλνεις πικάντικα μηνύματα στο φίλο σου μπορεί να αναθερμάνει τη σχέση σου, να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, να δυναμώσει το δεσμό σας και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την σεξουαλικότητά σας.



Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει νόημα αν είναι πάρα πολύ νωρίς, αν μοιραστείς τις λάθος πληροφορίες ή αν τα μηνύματά σου πέσουν σε λάθος χέρια. Το λεγόμενο sexting (ναι καλά κατάλαβες προκύπτει από το sex και το text) θέλει τον τρόπο του και γι αυτό η σεξολόγος Emily Morse σου δίνει πέντε συμβουλές για να το κάνεις σωστά.

Γνωριστείτε πρώτα

Με δεδομένη τη δημοφιλία των dating application σαν το tinder, ενδεχομένως να ανταλλάσσεις μηνύματα με κάποιον για πολλές εβδομάδες μέχρι να γνωριστείτε από κοντά. Μέχρι τότε, κράτα χαμηλούς τους τόνους. Μπορεί τα λόγια σου να είναι υπαινικτικά αλλά όχι σεξουαλικά. Ένας άντρας μπορεί να γράφει τέλεια μηνύματα ή να στείλει μία πολύ αισθησιακή φωτογραφία αλλά αν δεν υπάρχει τετ-α-τετ χημεία, τότε θα έχεις μοιραστεί πολύ προσωπικά δεδομένα με κάποιον που τελικά δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.

Sexting=προκαταρκτικά

Το sexting δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για όσα θα ακολουθήσουν οπότε είναι ιδανικό για τη δημιουργία σεξουαλικής έντασης. Ο σωστός τόνος μπορεί να σου δημιουργήσει ερωτική διάθεση πολλές ώρες πριν συναντηθείτε και να βάλει τα θεμέλια για μία παθιασμένη βραδιά. Απλά φρόντισε τα μηνύματά σου να είναι σύντομα (θυμήσου, δεν γράφεις ρομαντικό μυθιστόρημα) αλλά με πικάντικες λεπτομέρειες. Οι λέξεις είναι αφροδισιακό και το σενάριο που θα του δώσεις θα επηρεάσει το σεξ που θα κάνεις στο μέλλον.

Γίνε «βρώμικη»

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό Sex Research βρήκε ότι τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν ορολογία χωρίς όρια νιώθουν πολύ πιο ικανοποιημένα στη σχέση τους και έχουν καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να είναι πορνογραφικό το περιεχόμενο των διαλόγων σας, αλλά παιχνιδιάρικο. Και βέβαια μπορείς να ανεβάσεις επίπεδο αναλόγως με το πόσο άνετα νιώθεις.

Στείλε του σέξι λόγια, όχι φωτογραφίες

Το να του στείλεις μία γυμνή selfie είναι ο εύκολος τρόπος για να «ενθουσιάσεις» τον φίλο σου. Αλλά καλύτερα να μην το κάνεις μέχρι να τον εμπιστευτείς απόλυτα. Συνέχισε με λόγια ή υπαινικτικές (και όχι αποκαλυπτικές) φωτογραφίες. Ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι εχέμυθο το άτομο με το οποίο βγαίνεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το αν οι φωτογραφίες σου είναι ασφαλείς ή την τροπή που μπορεί να πάρει η σχέση σου. Παίξε με ασφάλεια.

Μην τις σώζεις ή τις αρχειοθετείς

Είναι απολύτως κατανοητή η επιθυμία σου να σώσεις τις πιο σέξι φωτογραφίες και τα μηνύματά σου. Είναι τα σουβενίρ που θα σου θυμίζουν πόσο πολύ διασκέδαζες με τον φίλο σου στο σεξ. Αλλά για να εξαλείψεις τις πιθανότητες να τα δουν τα λάθος μάτια, καλύτερα πάτα delete.




Πηγή: www.shape.com