Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τι συνδέει την κόρη του Βουλγαράκη με την Τζούλια Αλεξανδράτου;


Η Παυλίνα, κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Βουλγαράκη, και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, γνωστός τις “φασαριόζικες” ερωτικές σχέσεις του με την Άννα Βίσση και την Τζούλια Αλεξανδράτου είναι πλέον ζευγάρι!




Η 23χρονη κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη γνωρίστηκε με τον Χρήστο Ψωμόπουλο τον προηγούμενο Αύγουστο, όπως συνήθως γίνεται, σε παρέα κοινών φίλων στη Μύκονο. Απ’ ό,τι λέγεται, ο έρωτας ανάμεσά τους υπήρξε κεραυνοβόλος.
Πριν λίγες μέρες η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφόρησε το νέο Άλμπουμ της σε μουσική και στίχους της με τίτλο: “Λαβύρινθοι”.
Αφού μας εξέπληξε με τη φωνή της στο τραγούδι «Εδώ», το ντεμπούτο της που κυκλοφόρησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, η ευαίσθητη τραγουδοποιός (συνθέτης & στιχουργός) , μάς παρουσιάζει τώρα το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με δέκα κομμάτια (τρία από τα οποία είναι αγγλόφωνα) υπό τον τίτλο «Λαβύρινθοι».


Το ομότιτλο του δίσκου τραγούδι «Λαβύρινθοι», γραμμένο όπως και τα περισσότερα από την ίδια, είναι το δεύτερο single που ξεχωρίζει από τον δίσκο, ένα αναπάντεχο ντουέτο με τον σπουδαίο Μπάμπη Στόκα, που από την πρώτη φορά που θα το ακούσετε θα σας εντυπωσιάσει με την ζεστή, χαρακτηριστική μελωδία και τους ώριμους στίχους που περιγράφουν τους λαβύρινθους της ψυχής.
Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Παυλίνας Βουλγαράκη:



Πηγή: treloi