Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Το παρελθόν της Τσιμτσιλή που έγινε viral και το καυστικό σχόλιο της Μελέτη



Η Ελεονώρα Μελέτη δεν... κρατήθηκε βλέποντας την παρουσιάστρια του Happy Day με σκουλαρίκι στη μύτη και έντονο μακιγιάζ.



Εχουν δίκιο όσοι λένε πως το παρελθόν πάντα θα σε ακολουθεί. Τροφή για σχόλια έδωσε μια συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια του “Happy Day” εμφανίζεται σε απόκομμα περιοδικού στην ηλικία των 17, όταν πήγαινε ακόμα σχολείο να είναι φαν της rave μουσικής. Σαφώς και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή της εμφάνιση, αφού το look της περιλαμβάνει τρύπα στη μύτη, μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και έντονα βαμμένα μάτια. Μάλιστα στη συνέντευξη αυτή αναφέρει ότι ακούει όλη μέρα house ενώ δεν την χαλάει και η Psychedelic. Οσον αφορά τους πολιτικούς, λέει πως τους έχει χεσ...νους.

Είδε το look, διάβασε και τη συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη και δεν άντεξε. Ανέβασε τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook γράφοντας με τον μοναδικό καυστικό της τρόπο, “κι όμως αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει τη δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα”.




Πηγή: followme.gr/