Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Τρελές» διακαιολογίες για να λείψετε από την δουλειά



Προσοχή: μην τις χρησιμοποιήσετε ποτέ!Δεν θα σας πιστέψει κανείς και θα χάσετε τη δουλειά σας.



Υπάρχουν μέρες που αρνείσαι κατηγορηματικά να σηκωθείς από το κρεββάτι. Οι δυνάμεις σου σε έχουν εγκαταλείψει και δεν μπορείς να βρεις το κουράγιο να πας στο γραφείο. Το επόμενο βήμα είναι να τηλεφωνήσεις στον προϊστάμενό σου και να τον ενημερώσεις για την απουσία σου. Έχεις σκεφτεί τι θα πεις;

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δηλώσεις ασθένεια.Θα ισχυριστείς ότι ο πυρετός έχει πάρει την ανιούσα και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Ωστόσο υπάρχουν και υπάλληλοι που δεν χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία. Κάποιοι είναι αφοπλιστικά ειλικρινείς. Το Career Builder έκανε μια έρευνα για τις πιο περίεργες ατάκες που έχουν ακούσει οι υπεύθυνοι κατά καιρούς. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τι έγινε την επόμενη μέρα που τα συγκεκριμένα άτομα εμφανίστηκαν στη δουλειά.

Διαβάστε τις χειρότερες δικαιολογίες που έχουν καταγραφεί εν καιρώ:

1. Γυναίκα υπάλληλος δεν ήταν στο πόστο της,επειδή μαγείρευε και δεν μπορούσε να φύγει από το σπίτι.

2.Άνδρας εργαζόμενος εξομολογήθηκε στον προϊστάμενό του τη φλογερή νύχτα που έζησε με μια άγνωστη. Το πρόβλημα ήταν ότι το πρωί δεν ήξερε που βρισκόταν!

3.Υπάλληλος τηλεφώνησε στην υπεύθυνη βάρδιας και δήλωσε ότι ξύπνησε με πολύ καλή διάθεση που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε το εργασιακό κλίμα να της την χαλάσει!Οπότε δεν πήγε στη δουλειά.

4.Ένας άλλος ομολόγησε ότι όλο το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στο καζίνο και έπαιζε. Το πρωί της Δευτέρας είδε ότι έχει αρκετά χρήματα ακόμα στη διάθεσή του να παίξει και παρέμεινε εκεί.

5.Νεαρή κοπέλα έκανε πλαστική εγχείριση και δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή ήθελε τα μάγουλά της να είναι λίγο πιο ψηλά από ότι ήταν,πήγε να συναντήσει τον γιατρό της και όχι τον διευθυντή της.

6.Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε πως εντελώς τυχαία βρέθηκε μέσα σε ένα αεροπλάνο και βρίσκεται σε άλλη γη και άλλα μέρη!

Σύμφωνα με την μελέτη, ένα ποσοστό της τάξης του 24% ενώ δηλώνουν άρρωστοι, μετά από λίγη ώρα αναρτούν χαρούμενα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους. Όπως αντιλαμβάνεστε μια τέτοια ενέργεια είναι αιτία για απόλυση. Εάν επιθυμείτε να λείψετε από την βάρδια σας,τουλάχιστον κάντε το διακριτικά. Μην βάζετε τα χέρια σας και βγάζετε τα μάτια σας! Κρίμα είναι!




Πηγή: followme.gr/