Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τα ακριβότερα σπίτια προς πώληση σε 25 χώρες



Πού να μένουν άραγε οι δισεκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου και πόσα ακριβά είναι τα σπίτια τους; Αν αναρωτιέστε απλώς δείτε την παρακάτω λίστα.



Το Point2Homes συνέταξε μια λίστα με τα πιο ακριβά σπίτια που έχουν τεθεί προς πώληση σε 25 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο κατάλογος παρακάτω δείχνει πόσο ποικίλλει η πολυτελής διαβίωση από τη μία χώρα στην άλλη καθώς το πιο ακριβό σπίτι που πωλείται τώρα στις ΗΠΑ κοστίζει 195 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το πιο ακριβό σπίτι στην Ιαπωνία πωλείται 9 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Μονακό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με ένα ιστορικό ρετιρέ που εκτιμάται ότι κοστίζει 400 εκατομμύρια δολάρια.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ένα ανακαινισμένο 100 ετών αποικιακό σπίτι στο Μπουένος Άιρες είναι προς πώληση για 34,5 εκατ. δολ.



ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ένα σύγχρονο σπίτι με σιδερένια πύλη στην ιδιωτική είσοδο είναι στην αγορά για 30 εκατ. δολ.




ΜΠΑΧΑΜΕΣ: Ένα σπίτι στην παραλία στο Paradise Island, με το δικό του γήπεδο γκολφ πωλείται 22 εκατ. δολ.



ΜΠΑΡΜΠΕΙΝΤΟΣ: Αυτή η πολυτελής βίλα πωλείται 55 εκατ. δολ. και βρίσκεται σε 2,6 στρέμματα γης. Βρίσκεται 350 μέτρα από την παραλία Gibbes που διαθέτει παρθένα λευκή άμμο.



ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ένα πολυτελές συγκρότημα με θέα το Σάο Πάολο, πωλείται 24,4 εκατ. δολ.



ΚΑΝΑΔΑΣ: Ένα κτήμα 160-στρεμμάτων στους πρόποδες ενός βουνού, πωλείται για 30 εκατ. δολάρια.



ΚΙΝΑ: Ένα σπίτι με μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, με θέα στο λιμάνι Victoria στο Χονγκ Κονγκ, πωλείται 105,6 εκατ. δολ.



ΓΑΛΛΙΑ: Μια βίλα 23.110 τετραγωνικών ποδιών στις Κάννες, που διαθέτει 32 δωμάτια και πανοραμική θέα στα βουνά των Άλπεων, πωλείται 112 εκατ. δολ.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αυτή η βίλα στην κοιλάδα Lorelei κοστίζει 22,3 εκατ. δολ. και διαθέτει θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα υπερχείλισης με θέα στον ποταμό Ρήνο.



ΙΝΔΙΑ: Ένα σπίτι 14 δωματίων στη Βομβάη πωλείται 21,8 εκατ. δολ.



ΙΣΡΑΗΛ: Μια σύγχρονη και πολυτελής βίλα με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα θα μπορούσε να είναι δική σας για 33 εκατ. δολ.



ΙΤΑΛΙΑ: Ευρισκόμενο σε πάνω από 25 στρέμματα με ελαιώνες, αμπελώνες, αυτό το σπίτι έχει θέα στον κόλπο της Νάπολης. Το κτήμα περιλαμβάνει πολλά κτίρια και το κυρίως σπίτι διαθέτει τέσσερα επίπεδα και δύο ανελκυστήρες. Το σύνολο της περιουσίας πωλείται 61 εκατ. δολ.



ΙΑΠΩΝΙΑ: Αυτό το απομονωμένο σπίτι βρίσκεται στην κορυφή του «turtle mountain» σε ένα μεγάλο δάσος μπαμπού και είναι στην αγορά για 9 εκατ. δολ.



ΜΕΞΙΚΟ: Αυτή η βίλα βρίσκεται στην ελίτ της κοινότητας του Pedregal στο Cabo San Lucas και πωλείται 13,5 εκατ. δολ.



ΜΟΝΑΚΟ: Ένα από τα πιο ακριβά σπίτια πολυτελείας στον κόσμο, το ρετιρέ Sky στο Tour Odeon Tower, είναι ένα συγκρότημα που διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στη θάλασσα της Μεσογείου. Υπολογίζεται ότι κοστίζει περίπου 400 εκατ. δολ.



ΜΑΡΟΚΟ: Αυτό το 37.000 τετραγωνικών ποδιών, «σπίτι κάτω από τους φοίνικες», διαθέτει 12 στρέμματα μεγαλοπρεπούς κήπου και πωλείται 65 εκατ. δολ.



ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ένα κλασικό αρχοντικό αγγλικού στιλ, βρίσκεται στην προκυμαία στο Μπέργκεν και πωλείται για 9,5 εκατ. δολ.



ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Ένα σπίτι 9 υπνοδωματίων στην αριστοκρατική κοινότητα του Forbes Park στο Makati πωλείται έναντι 22,5 εκατ. δολ.



ΡΩΣΙΑ: Αυτή η βίλα στο Nikolino κοστολογείται περίπου στα 100 εκατ. δολ.



Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Ένα αρχοντικό σε μια από τις πιο ελίτ κατοικημένες κοινότητες του Κέιπ Τάουν, διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και κοστίζει 30 εκατ. δολ.



ΙΣΠΑΝΙΑ: Αυτή η βίλα στη Μαγιόρκα έχει εκπληκτική θέα στον κόλπο, μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σπα και ένα ελικοδρόμιο. Κοστίζει 59 εκατ. δολ.



ΕΛΒΕΤΙΑ: Ένα κάστρο στη λίμνη της Γενεύης, 148 στρεμμάτων, με θέα στο βουνό Mont Blanc κοστίζει περίπου 131,5 εκατ. δολ.



ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: Ένα αρχοντικό 23.000 τετραγωνικών ποδιών με εσωτερική διακόσμηση σε ιταλικό στιλ και θέα στον ορίζοντα του Ντουμπάι, πωλείται έναντι 47,6 εκατ. δολ.



ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Αυτό το 9.000 τετραγωνικών ποδιών μοντέρνο διαμέρισμα, έχει θέα στο διάσημο Hyde Park του Λονδίνου και διαθέτει μεταξωτά χαλιά και κουρτίνες διακοσμημένες με κοσμήματα. Το διαμέρισμα κοστίζει 102 εκατ. δολ.



ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ: Το 25 στρεμμάτων κτήμα, «Palazzo di Amore», στο Λος Άντζελες, που έχει το δικό του κρασί από τα αμπέλια του, πωλείται 195 εκατ. δολ.



Πηγή: newmoney.gr