Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σεξ: 7 μυστικά που καμιά γυναίκα δε σου λέει!


Πότε πρέπει να ανησυχήσεις;



Νομίζεις πώς ξέρεις τα πάντα για τις γυναίκες; Σου παρουσιάζουμε 7 μυστικά που κάθε γυναίκα ξέρει να κρατά καλά κρυμμένα. Μήπως διαβάζοντάς τα πρέπει να ανησυχήσεις;



Μυστικό 1: Έχει πάει με περισσότερους άντρες από όσους νομίζεις



1 στις 3 γυναίκες δε σου λένε το σωστό αριθμό

Πότε να ανησυχήσεις;

Μόνο αν υπάρχει περίπτωση να είναι φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος.

Μυστικό 2: Σε έχει απατήσει

Πότε να ανησυχήσεις; Αν ξαφνικά το πρόγραμμα της αλλάζει, ή θέλει περισσότερο χρόνο μόνη, ή δεν ενδιαφέρεται πια να περιποιείται τον εαυτό της όταν είναι μαζί σου, ή έχει σταματήσει να σε φλερτάρει. «Οι γυναίκες τείνουν να απατούν τους συντρόφους τους όταν εγκαταλείπουν συναισθηματικά τη σχέση», λέει ο σεξοθεραπευτής Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First. «Θέλουν να παγιώσουν την αίσθηση ότι είναι έτοιμες να φύγουν».



Μυστικό 3: Προσποιείται τους οργασμούς της



Πότε να ανησυχήσεις;

Όταν το ενδιαφέρον της για σεξ είναι ισχνό. Μια έρευνα του 2009 στο Journal of Sex Research συμπέρανε ότι το 63% των γυναικών που προσποιήθηκαν οργασμό δεν ήταν αυτές που ξεκίνησαν το σεξ. Το 29% δεν είχαν όρεξη ούτε για ερωτικά παιχνίδια.





Μυστικό 4: Μιλάει με τον πρώην της κρυφά από σένα

Πότε να ανησυχήσεις;

Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό (όσο και ενοχλητικό). Για του λόγου το αληθές, το 75% των ανθρώπων σύμφωνα με μια έρευνα στο CyberPsyghology & Behavior προσθέτουν στους «φίλους» τους στο Facebook πρώην ερωτικούς τους συντρόφους. Να ανησυχήσεις αν λέει στον πρώην της κάτι που δεν θα ήθελε να διαβάσεις ή να ακούσεις (οτιδήποτε σεξουαλικό για παράδειγμα). Ψάξε για τα σημάδια της ενοχής: σβήνει απότομα κάποιο παράθυρο στην οθόνη της ή κατεβάζει την ίδια την οθόνη με το που μπαίνεις στο δωμάτιο.





Μυστικό 5: Φαντασιώνεται άλλους άντρες



Πότε να ανησυχήσεις;

Ποτέ. «Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεσαι άλλα πρόσωπα ενώ κάνεις σεξ με τον νυν σύντροφο σου», λέει η Buckley. «Είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσει τον ερωτισμό. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει πιο βαθιά συναισθήματα για το άλλο πρόσωπο».





Μυστικό 6: Αναζητά μόνη της την ικανοποίηση



Πότε να ανησυχήσεις:

Ποτέ! Θεώρησε πως ό,τι κάνει μόνη της μες στο σαλόνι της, το κάνει για καλό. «Οι γυναίκες τείνουν να αυνανίζονται περισσότερο όταν κάνουν πολύ σεξ», λέει η Buckley. «Αν τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ σεξ ή καλό σεξ, πιθανότατα θέλει ακόμα περισσότερο»



Μυστικό 7: δεν την διεγείρεις



Πότε να ανησυχήσεις;



Αν δείχνει να αποφεύγει τη σωματική επαφή ή μοιάζει να μην απολαμβάνει τόσο το σεξ, τότε ίσως έχετε πρόβλημα λέει η Paget. Ένα τρομακτικό ποσοστό 42% των γυναικών λένε ότι ορισμένες φορές ο σύντροφος τους είναι απωθητικός, και το 3% δηλώνει ότι ο σύντροφος τους δεν τις εξιτάρει ποτέ. Τραγικό



Πηγή: .apospasma.gr