Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Δείτε τον βαρυποινίτη που αναστάτωσε την Πάτρα, ενώ κάνει διάρρηξη σε κεντρική καφετέρια


Είχε προλάβει να κάνει δέκα διαρρήξεις και κλοπές ο βαρυποινίτης των φυλακών Χαλκίδας Κ.Κ. που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, μετά από...



επεισοδιακή καταδίωξη της Αστυνομίας στο κέντρο της Πάτρας

Ένα από τα χτυπήματα του είχε στόχο και την κεντρική καφετέρια της Πάτρας “PasMal” η οποία βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου. Μάλιστα τη συγκεκριμένη επιχείρηση ο δράστης την διέρρηξε 2 φορές αποσπώντας χρηματικά ποσά από το ταμείο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ

Κρατούμενος των φυλακών Χαλκίδας ήταν ο Κ.Κ. ένας από τους 3 επιβάτες του ΙΧ που έκανε μία τρελή πορεία στο κέντρο της Πάτρας χθες το μεσημέρι μέχρι να ακινητοποιηθεί σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο που ξεκίνησε η καταδίωξή του. Μάλιστα ο βαρυποινίτης στη διάρκεια της άδειάς του είχε κάνει δέκα κλοπές.

Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Μεσολογγίου και Κορυτσάς. Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών. Εκείνοι άρχισαν να το καταδιώκουν όμως μέσω της οδού Γούναρη το όχημα μπήκε ανάποδα στην Οθωνος Αμαλίας, την παραλιακή οδό της Πάτρας και κινήθηκε έτσι σε μία απόσταση 1500 μέτρων μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ανέβηκε την Πέντε Πηγαδίων και τελικά ακινητοποιήθηκε στην Λευκωσίας. Μάλιστα οι δράστες είχαν τραυματιστεί ελαφρά προφανώς από την σύγκρουση με σταθμευμένο όχημα αλλά και δικυκλιστή και βγήκαν από το όχημά τους αιμορραγώντας.



Πηγή: tempo24.gr