Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα;


Μπορεί να έχετε απηυδήσει με τις γυναίκες γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να τις καταλάβετε. Δικαίως, αλλά παρόλα αυτά η προσπάθεια συνεχίζεται...



Πολλές φορές αναρωτιέστε τι είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Εδώ σας έχουμε τις απαντήσεις.

Μυστήριο: Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για τον εαυτό σας. Μη στέλνετε μηνύματα απαντήσεις αμέσως, αφήστε να περάσουν λίγα λεπτά. Γενικώς κρατήστε μια απόσταση και δώστε σιγά σιγά πληροφορίες για τον εαυτό σας.
Προστασία: Όσο ανεξάρτητη κι αν είναι μια γυναίκα, όσο και να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να νιώθει ότι αν τα πράγματα πάνε στραβά θα είστε εκεί για να τη στηρίξετε. Αν διαθέτετε στο ιστορικό σας περιστατικά που μπορείτε να διηγηθείτε σχεδόν αδιάφορα και περιλαμβάνουν εσάς να "σώζετε" κάποιον κάντε το!

Γνώσεις: Αν μια γυναίκα πιστεύει ότι μπορείτε να της μάθετε πράγματα τότε αυτό σας δίνει πόντους. Δε χρειάζεται να ξέρετε κβαντική φυσική, αρκεί να έχετε ένα ενδιαφέρον και να είστε σε θέση να κάνετε τη γνώση σας ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Προσοχή: Οι γυναίκες θέλουν να προσέχετε και το τι λένε και το τι φοράνε. Μπορεί να είστε αφηρημένοι αλλά δε μπορεί μια γυναίκα να φοράει κάτι ειδικά για εσάς και να μην παίρνετε χαμπάρι.

Class: Τι εννοούμε; Ξέρετε αυτά τα παλιομοδίτικα που δείχνουν όμως ότι έχετε ανατροφή και τρόπους. Να της ανοίξετε την πόρτα, να τη βοηθήσετε να κατέβει μια απότομη σκάλα προσφέροντας στήριξη.

Καλές επιδόσεις: Εξυπακούεται πως αν είστε αδιάφορος ή εγωιστής στο κρεβάτι όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Ρωτήστε την τι της αρέσει, πειραματιστείτε και κυρίως ενδιαφερθείτε. Επιφυλάξτε της μικρές εκπλήξεις ναι ναι και στο κρεβάτι και μην χάνετε το χιούμορ σας όταν συμβαίνουν πράγματα που δημιουργούν αμηχανία.



Πηγή: http://anonymoigr.blogspot.gr