Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δεν θα πιστέψεις πως είναι πραγματικά η Τάιρα Μπανκς χωρίς μακιγιάζ


Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο επιλέγει να τσαλακώσει τον εαυτό της μέχρι εκεί που δεν πάει.



Στα 41 της χρόνια η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) παραμένει εντυπωσιακή και άκρως ενεργή επαγγελματικά τόσο στον χώρο του μόντελινγκ όσο και της τηλεόρασης, ωστόσο δεν διστάζει να αποδείξει -με καυτά ντοκουμέντα- την αλήθεια πίσω από το "φτιαχτό" του μακιγιάζ, που η αλήθεια είναι ότι συνηθίζεται πολύ και στον χώρο της.



"Ξέρες πώς ο κόσμος λέει #nofilter αλλά ξέρετε ότι υπάρχει ένα ρημαδοφίλτρο στη φωτογραφία τους, έτσι; Ή ίσως υπάρχει ένα μικρό ρετουσάκι, ωστόσο εκείνοι ψεύδονταιυποστηρίζοντας ότι είναι πραγματικοί και ωμοί. Λοιπόν, σήμερα το πρωί, αποφάσισα να σας δώσω μια γεύση του πραγματικά πραγματικού εαυτού μου. Ήθελα να ηρεμήσω τους μαύρους κύκλους μου τόσο πολύ!!! Όμως σκέφτηκα... 'Τώρα Τάι. Δείξτους τον ΑΛΗΘΙΝΟ εαυτό σου'. Έτσι... Να μαι... Ωμή. Και ΕΣΕΙΣ με κοιτάτε, μελετώντας τη φωτογραφία. Ίσως σκέφτεστε 'Ουάου, δείχνει ΣΚΛΗΡΗ' Και αν το κάνετε, ωραία. Αξίζετε να δείτε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μου εαυτό. Τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πραγματικό μου εαυτό", γράφει η Τάιρα και ιδού η σοκαριστική -με την έννοια της ωμότητας- φωτογραφία.

Έτσι είναι, λοιπόν, η Τάιρα Μπανκς όταν ξυπνά το πρωί πριν κάνει το παραμικρό στο πρόσωπο της. Όπως όλες εμείς οι κοινές θνητές. Ίσως και λίγο χειρότερα (χεχεχεχε) Οπότε χαλαρώστε κορίτσια. Αλλού είναι τα σημαντικά.
Και "Εύγε" στην Τάιρα για το θάρρος της! Να τα λέμε κι αυτά...

Πηγή: treloi.eu