Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αν το δούμε κι αυτό θα παραμιλάει όλος ο πλανήτης: Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Γιάνη Βαρουφάκη; Και δεν είναι στον χώρο της Πολιτικής


Από τα έδρανα της Βουλής...



πρωταγωνιστής στο Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη και το μαραθώνιο των διαβουλεύσεων του στην Ευρώπη που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Κώστα Γαβρά.
Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης σκέφτεται να κάνει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, πρόταση στον πρώην υπουργό Οικονομικών ώστε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες!

Το αντισυμβατικό στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη, οι talk of the town εμφανίσεις του, αλλά και όλος ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του δεν άφησαν ασυγκίνητα τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και το χώρο της τέχνης. Έτσι, ο Κώστας Γαβράς σκέφτεται να γυρίσει το 2016 μια ταινία που θα παρουσιάζει
τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ και όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στις Συνόδους Κορυφής.

Και βασική προϋπόθεση για αυτό είναι να εξασφαλίσει τη συνεργασία του Γιάνη Βαρουφάκη
και να βρει τον κατάλληλο πρωταγωνιστή. Ταυτόχρονα, όμως, να δώσει και στον πρώην υπουργό τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη δική του οπτική γωνία σε όσα έγιναν στις διαπραγματεύσεις και να αποκαλυφθούν στοιχεία που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ως σήμερα.
tromaktiko



Πηγή: