Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

34χρονη βρήκε την πιστωτική της κάρτα υπερ-χρεωμένη...


Πάνω από 1.200 ευρώ χρεωμένη, βρήκε την πιστωτική της κάρτα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», μια 39χρονη από...




περιοχή της Αμαλιάδας, η οποία, δεν πίστευε στα μάτια της, μόλις αντίκρισε τον λογαριασμό της Τράπεζας που έφτασε στα χέρια της, στον οποίο φαινόταν πως είχε προβεί σε διάφορες συναλλαγές, μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η ανυποψίαστη γυναίκα, παρέλαβε από την Τράπεζα στην οποία έχει εκδώσει την σχετική κάρτα, έναν λογαριασμό αξίας πάνω από 1.200 ευρώ, καθώς φαίνεται να είχε κάνει τέσσερις συνολικά συναλλαγές από δύο καταστήματα κατά τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα, η μία από τις συναλλαγές αφορούσε γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών για το οποίο υπήρχε το ποσό των 44 ευρώ περίπου ενώ οι άλλες τρεις συναλλαγές αφορούσαν ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών όπως κινητά, τάμπλετ, υπολογιστές κλπ, στο οποίο είχαν γίνει αγορές 379 ευρώ, 590 ευρώ και 261 ευρώ αντίστοιχα για διάφορα είδη.

Η 39χρονη, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές και την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας, που εξετάζει με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και το γεγονός οι προσωπικοί κωδικοί της πιστωτικής κάρτας της 39χρονης να έχουν κλαπεί από τρίτους.


Πηγή: 24wro.eu