Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Βάλε αποσμητικό σε 5 σημεία εκτός από τις μασχάλες!


Το αποσμητικό είναι το πιο βασικό κομμάτι του νεσεσέρ σου, χειμώνα ή καλοκαίρι! Εννοείται πως το φοράς στις μασχάλες σου, για να είσαι φρέσκια, καθαρή και δροσερή όλη την ημέρα.
ο πιο φανταστικό όμως, με αυτό το προϊόν είναι ότι μπορείς να το φορέσεις σε διάφορα σημεία στο σώμα σου, για να σε βοηθήσει και θα δεις παρακάτω το πως!
Που μπορείς να βάλεις το αποσμητικό!

Βάλε λίγο αποσμητικό στα καινούργια σου τακούνια!Τα νέα ζευγάρια παπουτσιών και ιδίως τα τακούνια είναι σκληρά και συνήθως χρειάζονται χρόνο, για να πάρουν το σχήμα του ποδιού σου.
Μέχρι τότε, αυτό που αντιμετωπίζεις είναι άσχημες φουσκάλες και πόνο στα ποδαράκια σου. Αν θέλεις να το αποφύγεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγο roll-on, στα σημεία που σε χτυπάνε στα πόδια, αλλά και πάνω στο παπούτσι. Πες αντίο στα τσιρότα!
Βάλε στη γραμμή του μπικίνι!


Μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα, το δέρμα είναι ερεθισμένο και τείνει να βγάζει σπυράκια, αν δεν το περιποιηθείς σωστά! Πάρε το roll-on ή το στικ σου και πέρνα το από την ευαίσθητη περιοχή. Πρόσεξε μόνο! Το αποσμητικό δεν πρέπει να περιέχει οινόπνευμα και πρέπει να είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Τοποθέτησε στη γραμμή των μαλλιών!Τώρα το καλοκαίρι, όλες στάζουμε και όχι με την καλή έννοια. Το μαλλί σου σε κάνει να υποφέρεις. Αν θέλεις να μειώσεις αισθητά τον ιδρώτα που αναπτύσσεται στην περιοχή, πέρνα το αγαπημένο προϊόν σου από την κορυφή, μέχρι πίσω στο λαιμό σου και θα δεις διαφορά!
Χρησιμοποίησέ το αν είναι στενό το τζιν σου!Αν δυσκολεύεσαι να φορέσεις το αγαπημένο σου παντελόνι, ξέρεις τι να κάνεις! Βάλε λίγη ποσότητα προϊόντος στα πόδια σου. Τέλειο!
Απέφυγε τα σπυράκια στα πόδια σου!Αν συνηθίζεις να βγάζεις σπυράκια ανάμεσα στους μηρούς σου, επειδή το καλοκαίρι τρίβονται μεταξύ τους, το αγαπημένο σου παρασκεύασμα, θα σε σώσει. Βάλε λίγο στην περιοχή και θα δεις διαφορά.


Πηγή: treloi.eu