Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τον πυροβόλησαν στο "επίμαχο" σημείο, γιατί πήγε να σταματήσει καβγά


Τι το 'θελε ο άνθρωπος; Πήγε για καλό και έφυγε σοβαρά τραυματισμένος και μάλιστα στα γεννητικά του όργανα. Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 26χρόνου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τραύμα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος εντοπίστηκε στην αυλή πολυκατοικίας στην περιοχή του Πάφος Μολ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η σφαίρα τον έπληξε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, δέχθηκε πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένου προσώπου στην περιοχή. Όταν μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή βρήκαν μόνο τον τραυματία που δεν ήταν σε θέση χθες βράδυ να δώσει πληροφορίες για το τι είχε προηγηθεί.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, προηγήθηκε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ομάδα ομοεθνών του 26χρονου εναντίον του οποίου διεπράχθη η απόπειρα φόνου.Πηγή: