Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Έκοψε το σεξ για να σώσει τα μαλλιά του


Στο απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό αυτό γεγονός προχώρησε γνωστό μοντέλο, αφού όπως αποκάλυψε το με αυτό τον τρόπο βρήκε την γιατρειά του



Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως “έκοψε” το σεξ για να γλιτώσει τα μαλλιά του. Η θεραπεία που έπαιρνε για την τριχόπτωση του προκαλούσε σεξουαλική δυσλειτουργία, ωστόσο ο 30χρονος σήμερα Γιώργος Τσέτης ζει στη νέα Υόρκη και έσωσε την καριέρα του στο χώρο του μόντελινγκ παίρνοντας την απόφαση να συνεχίσει τη θεραπεία.

Ήταν 21 χρονών και δούλευε και για διάσημους οίκους, όπως Armani και Versace όταν αντιλήφθηκε, σύμφωνα με όσα γράφει η Dailymail ότι χάνει τα μαλλιά του. Όταν μάλιστα ένας make up artist αναγκάστηκε να “γεμίσει” το κενό στα μαλλιά του εκείνος ξεκίνησε θεραπεία, υπεύθυνη για ανικανότητα, απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας, δυσκολίας στον οργασμό.

Παρά το γεγονός ότι η λίμπιντο του κάθε άλλο παρά ανεβασμένη ήταν, εκείνος συνέχισε να παίρνει το φάρμακο για έξι χρόνια προκειμένου να μπορέσει να παραμείνει στο χώρο. Η απόφαση του λίγο έλειψε να του κοστίσει την σχέση που είχε εκείνο το διάστημα.

Δείτε τον στο instagram

Σήμερα ωστόσο, οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αλλάξει αυτό το σκηνικό και η ερωτική του ζωή έχει επανέλθει.



Πηγή: parapolitika.gr