Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

SMART TIPS:Αυτή είναι η μοναδική βαλίτσα που θα χρειαστείς στη ζωή σου


Η Space Case 1 είναι έξυπνη αποσκευή που θα σε πάει μέχρι το διάστημα.




Δεν θα τη χαρακτηρίζαμε επόμενη γενιά αποσκευών, αλλά «τελευταία», αφού δεν αφήνει περιθώριο για βελτιώσεις σε καμία άλλη. Εκτός και εάν οι όποιοι επίγονοι της Space Case 1 είναι ρομποτικές βαλίτσες - μπάτλερ που θα αυτογεμίζονται και θα αυτομεταφέρονται.



Η βαλίτσα που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ μπορεί εξωτερικά να μην διαφέρει από μια συνηθισμένη αποσκευή, διαθέτει, όμως μια μεγάλη σειρά από αισθητήρες και ηλεκτρονικές εφαρμογές που την καθιστούν μοναδική. Έτσι, για να ανοίξει χρειάζεται να σκανάρεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα στον ανιχνευτή που διαθέτει, ενώ μόλις τη γεμίσεις και την τοποθετήσεις στο έδαφος, οι τροχοί της τη ζυγίζουν και σου δείχνουν ψηφιακά το βάρος της.

Ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα βάλει χέρι στα πράγματά σου.
Στη συνέχεια, συνδέεσαι μαζί της με το smartphone σου. To GPS που έχει ενσωματωμένο σου επιτρέπει να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και να μη χάνεις το χρόνο σου περιμένοντας να την παραλάβεις, σε περίπτωση που αυτή κατά λάθος βρίσκεται αλλού. Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχει οπτική επαφή μαζί της, περιστρέφεις απλώς το κινητό σου και μέσω των ανιχνευτών εγγύτητας που έχει ενσωματωμένους σου στέλνει ηχητικό μήνυμα σχετικά με το που βρίσκεται.
Για όσους ταξιδεύουν τακτικά, η βαλίτσα διατίθεται με μια εφαρμογή που λειτουργεί ως εικονική γραμματέας και κανονίζει τις κρατήσεις ή τα check in στα ξενοδοχεία ή τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Οι εφαρμογές που συνδέουν το smartphone με τη βαλίτσα.
Η Space Case 1 διαθέτει πολύ ισχυρή μπαταρία και πλήθος θυρών USB, που σου επιτρέπουν οποιαδήποτε συσκευή σου έχει αδειάσει, ενώ χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία της, μπορείς μέσω Bluetooth να ακούς μουσική ή να συνομιλείς, χωρίς να κρατάς το κινητό.


Το μοντέλο Curry.
Σε ό,τι αφορά στα πιο «πρωτόγονα» χαρακτηριστικά της: ο σκελετός και το κέλυφος είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ πολυανθρακικό υλικό (ή από ανθρακονήματα) και διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων και σε δύο τύπους, την Carry και την Check-in.


Η τιμή της ξεκινά από τα 312 ευρώ (συν άλλα 62 για να σου τη στείλουν στην Ελλάδα).
askmen.gr


Πηγή: