Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Λοκατζής Τάσος Κορωνάκης: Οι 4 διαβολοβδομάδες στο στρατό



Μη δούμε άνθρωπο να προκόβει σε αυτή τη χώρα, αμέσως να πέσουμε πάνω του να τον ξεσκίσουμε. Τελευταίο θύμα διαδικτυακού μπόουλινγκ (Μιχελογιαννάκης speaking) είναι ο Τάσος Κορωνάκης.



Μη δούμε άνθρωπο να προκόβει σε αυτή τη χώρα, αμέσως να πέσουμε πάνω του να τον ξεσκίσουμε. Τελευταίο θύμα διαδικτυακού μπόουλινγκ (Μιχελογιαννάκης speaking) είναι ο Τάσος Κορωνάκης.

Γράφει ο Μάκης Ρηγάτος

Ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ερέθισε τα trolls επειδή υπηρέτησε μόνο 30 μέρες στο στρατό. Που να ξέρουν οι αδαείς ότι αυτές τις 30 μέρες ο μάχιμος Κορωνάκης δεν έκανε τον καντηλανάφτη στον Λυκαβηττό, αλλά περνούσε τα πάθη του Ιησού στο εξωτερικό. Διαβάστε πού ήταν τις 4 διαβολοβδομάδες της εκπαίδευσής του.

Πέντε μέρες στη ζούγκλα των Βιετκόνγκ.

Ο Κορωνάκης ξεκίνησε χαλαρά την εκπαίδευσή (για να μην κομπλάρει τους άβγαλτους φαντάρους) εξουδετερώνοντας νάρκες με την κοτσίδα και τον φρονιμίτη του και ξεδοντιάζοντας κροκόδειλους στην άγρια ζούγκλα. Την πρώτη μέρα του απονεμήθηκε βραβείο ανδρείας επειδή κατάφερε να εξουδετερώσει την βασίλισσα των παγίδων, τη γνωστή «Holly Trap» των Βιετκόνγκ. Ενώ προχωρούσε ανυποψίαστος πάτησε πάνω της, το έδαφος άνοιξε και έπεσε μέσα σε μια λίμνη με τρεις κροκόδειλους. Ο Κορωνάκης έδεσε τους δυο πρώτους με σπαρτσίνα και τους χρησιμοποίησε ως κοντάρι για να κάνει άλμα επί κοντώ και να ανέβει στην επιφάνεια, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του Ρενό Λαβιλενί με 6.16. Τον τρίτο τον έκανε τσάντα για να την προσφέρει στη Ζήνα μπας και την κεράσει πρώτος αυτός και όχι ο Κένταυρος.

Πέντε μέρες στη Συρία

Ύστερα από πρόσκληση του Βλαδίμηρου Πούτιν ο Κορωνάκης μαζί με τον Τζον Ράμπο διασχίζουν 2500 χιλιόμετρα έρπινγκ και πραγματοποιούν καταδρομική επίθεση εναντίον δύο χωριών στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χομς, που ελέγχεται από την Αλ Νόσρα, την συριακή πτέρυγα της Αλ Κάιντα. Ο Κορωνάκης σε ένα τέταρτο αφοπλίζει όλα τα μέλη του ISIS ενώ από το φόβο του μην αρχίσει να μετράει και αυτός δόντια παραδίνεται και ο Ίσις του ΟΦΗ. Δυο καμικάζι αυτοκτονίας που έπεσαν πάνω του ζωσμένοι εκρηκτικά βρίσκονται σήμερα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για να δει ο Κορωνάκης τι χρώμα ρίγες θα ‘χουν τα γατάκια αν ζευγαρώσουν με ζέβρα.

Πέντε μέρες στο Αφγανιστάν

Γυρίζοντας από Συρία ο Κορωνάκης κάνει ένα πιτ στοπ στο Αφγανιστάν για να μάθει ποιο σκουλήκι της Αλ Κάιντα έμπλεξε τον Nickolas Brody και να λυθεί το μυστήριο, γιατί θέλει να τελειώνει με το «Homeland» και να ξεκινήσει το «Desperates Housewifes». Ενώ έχει εξολοθρεύσει όλους τους τρομοκράτες πηγαίνει σε ένα μπαρ να ρίξει λίγο νερό της φωτιάς στο στόμα του να ξεδιψάσει, για να ξαναριχτεί στη μάχη. Ο μπάρμαν, Μελκιάδες Εστράδα, του πατάει κατά λάθος το μικρό δαχτυλάκι του δεξιού ποδιού και ο Κορωνάκης τον σκοτώνει τρεις φορές (οι τρεις ταφές του Μελκιάδες Εστράδα) και φροντίζει αν ποτέ αναστηθεί να βρει τις παντόφλες του ζεστές.

Πέντε μέρες στους US NAVY SEAL

Την πρώτη μέρα της εκπαίδευσης ο Κορωνάκης πραγματοποιεί μακροβούτι σε βάλτο και αφού βγάζει με καισαρική ένα χταπόδι από την κοιλιά ενός χελιού, κάνει ηλεκτροσόκ σε δυο ανακόντα με υποβρύχιο απινιδωτή και τσιμεντώνει την κινούμενη άμμο για να την κάνει ακίνητη. Οι αμερικάνοι βατραχάνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ πιο μπροστά από αυτούς γι’ αυτό του προτείνουν να γίνει εκπαιδευτής τους στο Top Gun.

koro2

Ο Κορωνάκης φτύνει μολύβι στα μούτρα τους και φεύγει με τους G.I. Joe για να κλέψει το σπαθί των Θάντερκατς και την Τσιτάρα και να μείνει ο Τάιγκρα με το πουλί των Θάντερκατς στο χέρι.

Πέντε μέρες στο Στάλινγκραντ

Ο Κορωνάκης συναντάει τον Βασίλι Ζάιτσεφ στην Κόρινθο για να κυνηγήσουν τσίχλες (θα σημαδεύουν απ’ την Κόρινθο τσίχλες που πετούν στο Στάλινγκραντ). Αφού ξεκληρίζουν δυο κοπάδια, για να αποκτήσει λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον η σκοποβολή αποφασίζουν να σημαδέψουν κουνούπια (μέσα από έξυπνη σίτα), στη Νικαράγουα. Ο Κορωνάκης επειδή είναι φιλόζωος δεν τα σκοτώνει, αλλά τα τραυματίζει στο πόδι όπως ο Terminator 2. Ύστερα από 6 ώρες βολών και αφού τα μόνα κουνούπια που έχουν απομείνει στη γη είναι δυο ζευγάρια στην Κιβωτό του Νώε ο Βασίλι Ζάιτσεφ σηκώνεται να βγάλει τη σκύλα για κατούρημα. Ο Κορωνάκης έβγαλε τη Χάρυβδη.

Πέντε μέρες στους Spetsnaz και τον Καμμένο

Ο Κορωνάκης πέφτει με αλεξίπτωτο από παγωτό-πύραυλο στην Μόσχα με μυστική αποστολή να βρει τον Ιβάν Ντράγκο και να του ανοίξει μια Τζάιαντ για να βλέπει «Λάμψη» τα απογεύματα ο Βλαδίμηρος. Στα εγκαίνιά της ο Κορωνάκης φωνάζει τον Αλεξέι Μπερεζούτσκι για να του γνωρίσει την Σελήνη και αφού σκοτώνει με πιγκάλ τον «Ευλογητό» (τον πήρε δανεικό με οψιόν αγοράς από το “Καλημέρα Ζωή”) φεύγει με ιπτάμενο καΐκι για Ελλάδα μαζί τον Τζέιθον Στέιθαμ, τον Μπρους Γουίλις, τον Απόστολο Γκλέτσο και τους άλλους αναλώσιμους ύστερα από πρόσκληση του Πάνου Καμμένου για να βγάλουν τα νύχια (με τη δαγκάνα από το λούνα παρκ με τα λούτρινα) στους 25 admin του Δημήτρη Καμμένου. Ύστερα από αυτό ο Υπουργός Άμυνας του δίνει τιμητική άδεια απολύσεως 11 μηνών και ο Κορωνάκης απ' τη χαρά του βγάζει τη μασέλα του Αλέξανδρου Πετρίδη και παίζει pacman με τον Ντάνιελ Σαν και τον Αλέκο Φλαμπουράρη.


Πηγή: koolnews.gr