Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ελληνίδα δημοσιογράφος χωρίζει και διεκδικεί ένα δισ. από τον επιχειρηματία σύζυγό της!


Ένα ελληνοτουρκικό love story που όμως δεν έχει happy end. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν πάρει εντολή από τους πελάτες τους προκειμένου να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία που αγγίζει το ένα δισ.!



Το διαζύγιο της Φανής Γραμματικόγιαννη και του πρώην προέδρου της Γαλατασαράι και πάμπλουτου επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ, έχει γίνει talk of the town στην Κωνσταντινούπολη. Μια δύσκολη και απιτητική εργασία για τους νομικούς καθώς ο βαθύπλουτος Τούρκος είναι ιδιοκτήτης αμέτρητων εταιρειών, με τζίρους πολλών εκατομμυρίων.



Η παραμυθένια ιστορία ξεκίνησε πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν ο Ουνάλ και η Φανή γνωρίστηκαν ένα βράδυ του 2008 σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν το 2009 στο Μανχάταν και το 2012 απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Τον Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Φήμες ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο ανάγκασε τη Φανή να μην θέλει να είναι πλέον με τον 74χρονο μεγιστάνα.


Ουδείς εκ των δικηγόρων που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι σε θέση να εκτιμήσει ακριβώς το ύψος της περιουσίας που θα πρέπει να μοιραστεί. Τα αντικείμενα της μοιρασιάς είναι κάποια ακίνητα που αποκτήθηκαν στη διάρκεια του γάμου και φυσικά το πολυτελές σκάφος barbie, το οποίο κοστολογείται τουλάχιστον 25 εκ. ευρώ. Η περιουσία του Αϊσάλ ξεπερνά κατά πολύ το 1δισ. δολάρια, ένας πολύ δύσκολος γρίφος που περιμένει λύση.

zappit.gr



Πηγή: