Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι 5 στάσεις για εύκολο οργασμό στη γυναίκα


Τετ α τετ

Γιατί: Εξαφανίζει οποιαδήποτε διαφορά ύψους.



Πώς: Κάθεσαι στην άκρη μίας καρέκλας ή κρεβατιού κι αυτή κάθεται πάνω σου.
Πλεονέκτημα: Πολύ μεγάλη ευλυγισία. «Αυτή μπορεί να ελέγξει εύκολα τη στάση και το βάθος της διείσδυσης. Ετσι εσύ μπορείς να καταλάβεις και να μάθεις το ρυθμό που προτιμά η παρτενέρ σου» λέει η Wiley. Οταν είσαι καθιστός είναι καλύτερα για επιδόσεις μαραθώνιου έρωτα, γιατί «κανείς δεν ανησυχεί μην κουραστούν τα πόδια ή τα χέρια του» λέει η Rebecca Rosenblat, συγγραφέας του Αποπλανώντας το Σύντροφό σου.
Συμβουλή: Τα χέρια σου μπορούν άνετα να περιπλανηθούν. Εκμεταλλεύσου τα 8.000 νεύρα της κλειτορίδας ή τα εκατομμύρια νεύρα σε όλο το σώμα της.

Η στάση του σκύλου

Γιατί: Επιτρέπει πιο βαθιά διείσδυση.
Πώς: Αυτή είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι κι έχει ανασηκωμένους τους γλουτούς της.
Πλεονέκτημα: Προσφέρει στενή εφαρμογή «κάνοντάς σε να νιώθεις γίγαντας» λέει η Rosenblat. Επιπλέον, αυτή η στάση ασκεί πίεση στις δύσκολα προσβάσιμες ζώνες ευχαρίστησης πίσω από τον κόλπο της. Για μεγαλύτερη διάρκεια δοκίμασε «να αναπνέεις αργά και σταθερά σε κάθε ώθηση» προτείνει η April Rosenblat, συγγραφέας του Date out of your league.
Συμβουλή: «Κούνα τους γοφούς σου δεξιά-αριστερά συγχρόνως» λέει η Rosenblat.

Τυλιχτό ψωμάκι

Γιατί: Συνδυάζει τη στάση του ιεραποστολικού με τη στάση του σκύλου.
Πώς: Αυτή είναι ξαπλωμένη στη δεξιά πλευρά. Εσύ γονατίζεις ανάμεσα στα πόδια της αγκαλιάζοντας το αριστερό πόδι της γύρω από την αριστερή πλευρά σου και καβαλώντας το δεξί πόδι της.
Πλεονέκτημα: Η μεγαλύτερη διείσδυση που προσφέρει η στάση του σκύλου σε συνδυασμό με τη face to face επαφή. Κερδίζεις και σε εργονομία: «Κάποιες δεν αντέχουν τη στάση του σκύλου, γιατί πονάει η μέση τους» λέει η Rosenblat.
Συμβουλή: Το αριστερό χέρι σου είναι στην κατάλληλη θέση για να σηκώσει το δεξί πόδι της δίνοντας ένα χέρι βοηθείας. «Αυτός ο συνδυασμός έχει σίγουρα αποτελέσματα».

Ορθιο κουτάλι

Γιατί: Στοχεύει στο σημείο G της και σε κάνει να νιώθεις πιο μεγάλος.
Πώς: Ακουμπάει τα πόδια της στον έναν ώμο σου.
Πλεονέκτημα: «Οποιαδήποτε στάση στην οποία η γυναίκα έχει τα πόδια της ψηλά κάνει τον κόλπο της πιο στενό» λέει η Rosenblat. Ασε τα πόδια της να γλιστρήσουν στο στήθος σου, το κάθε πόδι στον κάθε θωρακικό μυ σου και ξεκίνα τα πλαϊνά ή τα πάνω-κάτω ροκανίσματα. Αυτή βρίσκεται στην ιδανική θέση για διέγερση του σημείου G.
Συμβουλή: Να έχεις τους αισθητήρες σου συντονισμένους. «Εάν σε πιέζει προς το μέρος της, σημαίνει ότι της αρέσει η στάση. Εάν τραβιέται, προσπάθησε κάτι άλλο» λέει η Rosenblat.

Γελαδάρισσα

Γιατί: Της δίνεις τον έλεγχο της κατάστασης και μπορείς να βοηθάς όποτε χρειαστεί.
Πώς: Αυτή κάθεται πάνω σου και πάει πάνω-κάτω με τους μηρούς της. Εσύ την υποστηρίζεις κρατώντας τους γοφούς της και ανασηκώνεσαι σε κάθε διείσδυση.
Πλεονέκτημα: Αυτή η στάση της επιτρέπει να επιλέξει μεταξύ ρηχής ή βαθιάς διείσδυσης. «Η ήρεμη διείσδυση θα διεγείρει το μπροστινό μέρος του κόλπου της, που είναι και το πιο ευαίσθητο σημείο» λέει η Rosenblat.
Συμβουλή: Για να μπορέσει να κάτσει πολλή ώρα σε αυτήν τη στάση, πρέπει να έχει γυμνασμένα πόδια. Για να σηκώσεις μέρος του βάρους και να μην κουραστείς γρήγορα, βοήθα τη με τα χέρια σου.



Πηγή: boro.gr