Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Τρέλανέ την με 5 κινήσεις! Κινήσεις που θα την κάνουν να εκραγεί!


Ξεχάστε τον κλειτ0ριδικό, τον κ0λπικό, το σημείο G, τον πολλαπλό. Ο 0ργασμός με όλο το σώμα υποτίθεται ότι κάνει τον ανταγωνισμό να ωχριά.Σύμφωνα με τους οπαδούς του τάντρα μαθαίνοντας μερικές ταντρικές τεχνικές όχι μόνο μπορείς να κατακλύσεις το σώμα σου με 0ργασμικές αισθήσεις αλλά διαρκούν από μερικά λεπτά έως μία ώρα. Αυτό επιτυγχάνεται με το άνοιγμα των «τσάκρας», των ενεργειακών κέντρων του σώματός μας.

Τα τσάκρας βρίσκονται στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης στο στομάχι, στα γεννητικ@ όργανα, στο λαιμό, στο μέτωπο και στην κορυφή του κεφαλιού.

Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε

Ξεκινήστε με μασάζ: Το μασάζ για εκείνη επικεντρώνεται χαμηλά στην πλάτη, στη σπονδυλική στήλη, στην εσωτερική πλευρά των χεριών και των ποδιών. Για εκείνον εστιάζεται στη μέση των πελμάτων, διεγείροντας το συκώτι (που ελέγχει και απελευθερώνει το αίμα που χρειάζεται για τη στύση).
Βρείτε τη σωστή ισορροπία: Οι ταόίστές ενθαρρύνουν τους άνδρες να απορροφούν τους χυμούς των γυναικών. Ονομάζεται η «μεγάλη απελευθέρωση των τριών κορυφών». Με μη ταόίστικούς όρους αυτό βασικά σημαίνει ότι πρέπει να γλείψει τα χείλη και τη γλώσσα της, τα στήθη και τα γεννητικά της όργανα. Οι εκκρίσεις από αυτά τα μέρη υποτίθεται ότι κάνουν πολύ καλό στην υγεία.H BAΘΙΑ ΕΚΡΗΞΗ
Αναγνωρίστε τα σημάδια: Οι οπαδοί του πνευματισμού θεωρούν ότι είναι δυνατόν να φτάσετε και οι δύο στην «υπέρτατη ηδονή» εάν ο άνδρας προσέχει πέντε σημαντικά σημεία του γυναικείου πόθου. (Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, μεγάλο μέρος του πνευματικού σ*ξ εστιάζεται στη γυναίκα, γεγονός που ίσως εξηγεί και τον τόσο θερμό ενθουσιασμό!). Θα έχετε υπόψη:

1. Όταν κοκκινίζει και η θερμοκρασία του σώματός της ανεβαίνει, έχει διάθεση για «τρυφερά» παιχνίδια.

2. Όταν οι θηλές της σκληραίνουν και μικρές σταγόνες ιδρώτα εμφανίζονται γύρω από τη μύτη της, είναι έτοιμη για διείσδυση.

3. Εάν ο λαιμός ή τα χείλη της δείχνουν ξερά, θέλει πιο γρήγορες και πιο βαθιές ωθήσεις.

4. Όταν η λίπανσή της γίνεται «ολισθηρή», εκείνος πρέπει να κινηθεί προς τη «βαθιά έκρηξη» (συνεχίστε τις ωθήσεις και μην τολμήσετε να σταματήσετε) και να πιέσει το σώμα του επάνω στο δικό της κάθε φορά με «μεγαλύτερη επιμονή».

5. Όταν δει την έκκριση ενός παχύρρευστου υγρού στους μηρούς της έχει φτάσει στο «ύψιστη παλίρροια» της 0ργασμικής έκρηξης. Δυστυχώς να είναι καλά ο άνθρωπος, είναι αναγκασμένος να κάνει κουπί στα ρηχά. Αντί να μπορεί να αφεθεί και να έρθει σε 0ργασμό μετά από τόση σκληρή δουλειά, διδάσκεται να αρχίσει αμέσως ασκήσεις αναπνοής για να αναβάλλει την εκσπερμ@τωση όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια οι δυο σας αλλάζετε πολλές στάσεις συν0υσίας αναζητώντας την περίφημη «υπέρτατη ηδονή».

Όλα αυτά ακούγονται (και είναι) απολαυστικά αλλά και άκρως ενοχλητικά. Και επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η τεχνική της πρωκτ1κής διείσδυσης για εκείνο στο πνευματικό σ*ξ καθώς το ορθό είναι η έδρα του @νδρικού σημείου G (πρ0στάτης).Πηγή: stroumfaki.org