Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αυτή η απίστευτη φωτογραφία έριξε το διαδίκτυο


Ένας υπερπροστατευτικός πατέρας βρήκε τον τρόπο να εξασφαλίσει ότι το αγόρι που θα συνόδευε την κόρη του στον σχολικό χορό δεν θα ξεπεράσει τα όρια



Με απίστευτη δόση χιούμορ, ο Benjamin Schock έδειξε στο ραντεβού της 15χρονης κόρης του την ιδιαίτερη αγάπη που της έχει. Η φωτογραφία που έβγαλε μαζί του συνοδεύτηκε από λεζάντα που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο.

Ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς βρήκε τον τρόπο να εξασφαλίσει ότι το αγόρι που θα συνόδευε την κόρη του στον σχολικό χορό δεν θα ξεπεράσει τα όρια. Έτσι όταν είδε τη γυναίκα του Sharee να τους βγάζει φωτογραφία, είπε να βγάλει την ίδια πόζα ο ίδιος με τον νεαρό.

Έτσι πήρε τη "θέση" του, τον αγκάλιασε και έγραψε την προειδοποίησή του: "Ό,τι κάνεις στην κόρη μου, θα στο κάνω". Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν ανέβηκε η φωτογραφία στο Imgur έπεσε το ίντερνετ και έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές.

"Ο σύζυγός μου είναι ένα μεγαλόκαρδο αρκουδάκι και αυτός ήταν ο τρόπος του να πει χαριτολογώντας "σε παρακολουθώ, φιλαράκο". Ελπίζουμε ότι αυτή η φωτογραφία δείχνει πάνω από όλα την αγάπη και την προστατευτική φύση ενός πατέρα με το κοριτσάκι του με έναν παιχνιδιάρικο και όχι εκφοβιστικό τρόπο", σημείωσε.



Πηγή: parapolitika.gr