Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πως καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα θέλει σεξ;


Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια του σώματος ή δεν μπορείς να νιώσεις τη μυρωδιά της γυναικείας ερωτικής επιθυμίας τότε διάβασε τα σημάδια εδώ



Γιατί πολλά έχουν γραφτεί για τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν θέλει να την ακουμπήσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε εκείνες τις ενδείξεις που θα σε οδηγήσουν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι θέλει σαν τρελή σεξ!

Έτσι λοιπόν, είναι ολοφάνερο ότι θέλει να το κάνετε όταν:

- Της στέλνεις μήνυμα: "Γεια, θέλεις να βρεθούμε για σεξ", και εκείνη σου απαντάει: "Ναι, θα είμαι εκεί όσο πιο γρήγορα μπορώ"

- Σε καλεί στο σπίτι της και μόλις φτάσεις σου ψιθυρίζει στο αυτό: "Ας κάνουμε σεξ"



Τα ΔΥΟ πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν δεν σου αναπτερώνεται το ηθικό!!

- Τα έχετε περίπου δύο χρόνια και ενώ εσύ γυρνάς το βράδυ στο κρεβάτι να την φιλήσεις τρυφερά στο μέτωπο εκείνη ξυπνάει και σου λέει: "Τέλεια, ας κάνουμε σεξ"


- Φοράει σέξι εσώρουχα και αφού συζητήσετε για λίγο σε παίρνει από το χέρι και σου λέει: "Τώρα θέλω να κάνω σεξ μαζί σου"



- Στο ζητάει ξεκάθαρα. Τύπου σε καλεί στο τηλέφωνο και σε ρωτάει ευθέως: "Μπορούμε να κάνουμε τώρα λίγο σεξ;"


- Φασώνεστε για τα καλά στο σινεμά και ξαφνικά εκείνη παίρνει τον έλεγχο και σε τραβάει έξω από την αίθουσα με κατεύθυνση το πιο κοντινό απόμερο σημείο...



- Περπατάτε χέρι -χερι στα μαγαζιά και ξαφνικά σου... "ξυπνάει" η όρεξη και όταν της προτείνεις να "απομονωθείτε" κάπου εκείνη κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και χαμογελάει πονηρά.



- Γυρνάτε στο σπίτι και οι δύο εξουθενωμένοι μετά από μια ολόκληρη μέρα δουλειάς και ενώ εσύ αράζεις στον καναπέ εκείνη σου λέει: "Πάω να κάνω ένα ντουζ" και αρχίζει να γδύνεται μπροστά σου σε όλο τον διάδρομο. Εσύ την ρωτάς αν θέλει να της κάνεις παρέα και αυτή απλά χαμογελάει με πονηρό ύφος.



- Η πάρα πολύ απλά όταν την ρωτάς αν θέλει να κάνετε σεξ, εκείνη σου λέει..."ΝΑΙ".

Πηγή: parapolitika.gr