Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αυτή είναι η μόνη τροφή που προκαλεί γυναικείους οργασμούς


Ξέχνα τα μύδια, στρείδια τα σπαράγγια ακόμα, το φτερό καρχαρία γιατί εδώ μιλάμε για το απόλυτο αφροδισιακό τρόφιμο που δεν ενισχύει «απλά» τη λίμπιντο, απλά την εκτινάσσει



Εδώ μιλάμε για πραγματική κορύφωση. Το μεγάλο νέο μας έρχεται από την εξωτική Χαβάη, όπου σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της Διεθνούς Επιθεώρησης για τη Φαρμακευτική Δράση των Μανιταριών (International Journal of Medicinal Mushrooms - ναι κι όμως, υπάρχει κάτι τέτοιο), φυτρώνει το πορτοκαλί μανιτάρι Dictyophora, το οποίο μπορεί να προκαλέσει στιγμιαίους οργασμούς στο γυναικείο φύλο. Πάνω από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν σ' αυτή την αρκετά πρωτότυπη μελέτη, κορύφωσαν.

Μανιτάρι μαγικό και άκρως οργασμικό

Το πιο kinky μανιτάρι του κόσμου εντοπίστηκε στις ροές της λάβας στο ηφαιστιογενές νησί του Ειρηνικού Ωκεανού και υπόσχεται σύντομες μεν, αλλά αξέχαστες στιγμές σε όποια έχει τη χαρά να το βάλει στο στόμα της.

Δυστυχώς, το εν λόγω food porn βρίσκει εφαρμογή μόνο στα θηλυκά, καθώς οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν «αηδιασμένοι» από τη γεύση του μανιταριού. Μάλιστα συντάκτης του site website foodbeast.com ο οποίος το δοκίμασε, συνέκρινε τη μυρωδιά του με «μιας εβδομάδας κόπρανα αλόγου».

Αυτό που αξίζει τα επισημάνουμε στο τέλος είναι ότι αρκεί να το μυρίσει η γυναίκα και φτάνει σε απόλυτο οργασμό, φανταστείτε να γίνει χορταστικό γεύμα με σάλτσα. Τότε θα γίνει χαμός.



Πηγή: parapolitika.gr