Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Οι Ιταλοί τενόροι της Eurovision άλειψαν με κόπρανα τους τοίχους ξενοδοχείου


Τι αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα



Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τα δημοσίευματα που θέλουν τα τρία μέλη του συγκροτήματος «Il Volo» να προκάλεσαν κυριολεκτικό χαμό σε ξενοδοχείο στην Ελβετία.

Ειδικότερα, οι τρεις τενόροι από την Ιταλία που διαγωνίστηκαν στην Eurovision το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera που επικαλείται δηλώσεις υπευθύνων ξενοδοχείου στην Ελβετία και μεταφέρει αποσπάσματα από δημοσιεύματα του ελβετικού Τύπου, κατέστρεψαν τα δωμάτια όπου διέμεναν, πέταξαν τα διακοσμητικά στο δάπεδο, έριξαν το στρώμα κάτω από το κρεβάτι, ενώ έκαναν παράπονα για την μοκέτα που κάλυπτε το δάπεδο.

Όμως, σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, οι τρεις τενόροι κατηγορούνται ότι ούρησαν στο δάπεδο του μπάνιου, αλλά και «άλειψαν με κόπρανα τον τοίχο»!

Σύμφωνα, πάντως, με τον ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, Τζανλούκα Τζινόμπλε, οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Αυτή η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Ενώ σε δεύτερο μήνυμά του έκανε λόγο για «φθόνο», γράφοντας: «Παναγία μου τι κόσμος ζηλιάρης».


Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος για το γραφείο Τύπου του συγκροτήματος, Ντανίλο Τσότι, δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν τους άρεσε η μοκέτα. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει κάποιος που υποφέρει από αλλεργίες. Ήταν ένα δυσάρεστο επεισόδιο, που οδήγησε σε παρεξήγηση. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι μπορεί να κατέστρεψαν κάτι με πρόθεση».
φάρσας.

Πηγή: parapolitika.gr