Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

To Playboy σταματά τις γυμνές φωτογραφίες!


Ο ιδρυτής του περιοδικού Χιου Χέφνερ θεωρεί πλέον το πλήρως γυμνό ξεπερασμένο...





Το περιοδικό Playboy θα σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες εντελώς γυμνών γυναικών, διότι η πανταχού παρουσία της πορνογραφίας στο διαδίκτυο έχει κάνει αυτές τις εικόνες ξεπερασμένες, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σκοτ Φλάντερς είπε ότι ο 89χρονος ιδρυτής του περιοδικού, ο θρυλικός Χιου Χέφνερ, είχε


συμφωνήσει με την πρόταση να σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών, από το Μάρτιο του 2016.



Το επανασχεδιασμένο Playboy, 62 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του από τον Χέφνερ, θα έχει ακόμα την Playmate του Μήνα και προκλητικές φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες όμως θα είναι …κατάλληλες για άνω των 13 ετών.

Όπως είπε ο Φλάντερς στους NYT: «Απέχουμε μόλις ένα κλικ από κάθε σεξουαλική πράξη μπορεί να φανταστεί κανείς, δωρεάν. Και έτσι είναι απλά ‘passé’ στην παρούσα συγκυρία».

Σχετικά με άλλες αλλαγές που ανακοινώθηκαν, ο αρθρογράφος για το σεξ θα είναι γυναίκα και ο στόχος του περιοδικού θα είναι νεαροί άνδρες που εργάζονται.

Η ιστοσελίδα του Playboy έχει ήδη ανανεωθεί, έτσι ώστε να είναι ασφαλής για …μελέτη εν ώρα εργασίας, με αποτέλεσμα να έχει πολλούς νεότερους αναγνώστες και αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Το αμερικάνικο Playboy δεν είναι πλέον κερδοφόρο, αλλά υπάρχει ως εργαλείο μάρκετινγκ για τις διεθνείς εκδόσεις και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες είναι κερδοφόρες. Η κυκλοφορία του περιοδικού μειώθηκε από 5,6 εκατ. το 1975 σε περίπου 800.000 τώρα.

Η Μέριλιν Μονρόε ήταν στο πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού το 1953 και στο σημείωμα του εκδότη, ο Χέφνερ έγραφε: «Αν είστε άνδρας μεταξύ των ηλικιών 18 και 80, το Playboy είναι για εσάς.

Μας αρέσει να αναμειγνύουμε κοκτέιλ με καναδυό ορεκτικά, βάζοντας χαλαρή μουσική στον φωνογράφο και προσκαλώντας μία θηλυκή γνωριμία για μια ήσυχη συζήτηση σχετικά με τον Πικάσο, τον Νίτσε, τη τζαζ, το σεξ…»


Πηγή: www.antinews.g