Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Εσείς ξέρετε τι πραγματικά κάνουν οι διατροφολόγοι όταν θέλουν να αδυνατίσουν;


Και οι διατροφολόγοι παχαίνουν! Δες τι κάνουν για να επιστρέψουν στα παλιά...




κιλά τους.



Αν πιστεύεις ότι οι διατροφολόγοι επιλέγουν πάντα σωστά σε ό,τι αφορά τη διατροφή τους,



τότε σίγουρα κάνεις λάθος. Ακόμη και οι πιο πειθαρχημένοι άνθρωποι μπορεί να ξεφύγουν λίγο στο φαγητό και να πάρουν 1-2 ανεπιθύμητα κιλά. Το ζήτημα ωστόσο είναι πως δεν αφήνονται και πως έχουν τρόπο να επιστρέψουν πίσω στην παλιά τους σιλουέτα με 1-2 δοκιμασμένα μυστικά. Ας δούμε λοιπόν τι κάνουν 3 γνωστές αμερικανίδες διατροφολόγοι όταν η ζυγαριά πάρει την... ανηφόρα.



“Όταν θέλω να χάσω κιλά, φροντίζω να τρώω αρκετή πρωτεϊνη-περίπου 30 γρ.- ειδικά στο πρωινό μου. Οι περισσότεροι δεν συνηθίζουμε να τρώμε πολύ πρωτεϊνη στο πρωινό, προτιμούμε τους υδατάνθρακες και αυτό δεν βοηθά όταν θέλεις να χάσεις βάρος. Τα αυγά είναι τέλεια με μερικά λαχανικά και λίγη μοτσαρέλα. Πρόσθεσε και μερικά berries και το πρωινό σου είναι έτοιμο”, λέει η αμερικανή διατροφολόγος Angela Lemond.



“Τρώω πολλούς ξηρούς καρπούς, πίνω ντοματοχυμό, τρώω popcorn και πίνω άφθονο πράσινο τσάι. Τρώω επίσης γιαούρτι με φρούτα και ξηρούς καρπούς για πρωινό, σαλάτες για μεσημεριανό και πίνω ένα τσάι με στέβια αντί να φάω επιδόρπιο. Η μόνη μου παρασπονδία είναι ένα ποτήρι κρασί με το βραδινό”, λέει η διατροφολόγος και γνωστή συγγραφέας στην Αμερική, Kathleen Zelman.



“Aντικαθιστώ το επιδόρπιο με φρούτα και ετοιμάζω πολύ απλά φαγητά, χωρίς σάλτσες ή λάδια. Βάζω πολλά μπαχαρικά και βότανα στα φαγητά μου. Επίσης κόβω το ψωμί και άλλους παρόμοιους επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Αντί για ψωμί τρώω φυστικοβούτυρο μου με μήλο και συνδυάζω το λιωμένο τυρί πάνω από ψητά λαχανικά ”, λέει η αμερικανή διατροφολόγος και συγγραφέας Marie Spano, φανατική του σωστού detox και της απεξάρτησης από τη ζάχαρη.


Πηγή: http://spirossoulis.com/