Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος για να μαγνητίσεις τους άντρες!


Ντύνεσαι, βάφεσαι και στολίζεσαι, λιώνεις στη γυμναστική και τη δίαιτα, ψωνίζεις μανιωδώς για να είσαι πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας-και να μοιάζεις με όλες τις...



άλλες αν μας ρωτάς-και παρόλα αυτά, δεν έχεις ακόμα καταφέρει αν κάνεις μία σχέση ή έστω να βγεις ένα ραντεβού σαν άνθρωπος!



Άσε κάτω ό, τι κι αν κάνεις και διάβασε προσεκτικά. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει γυναίκες, είτε στην παρέα σου είτε απλά μέσα σε ένα μαγαζί, οι οποίες τραβάνε τα αντρικά βλέμματα σαν μαγνήτης, χωρίς φυσικά να διαθέτουν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή εμφάνιση και αναλογίες μοντέλου.










Αν λοιπόν κάτσεις και αναλύσεις προσεκτικά τις… μικρές αυτές γκουρού, θα αντιληφθείς ότι το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ένα και μόνο: Η αυτοπεποίθηση!



Ναι καλά διάβασες. Άσε στην άκρη τα εντυπωσιακά ρούχα, μαλλιά και ψηλοτάκουνα. Βάλε ότι πιο άνετο, έχεις, μέσα στο οποίο φυσικά θα αισθάνεσαι ωραία και σέξι, και βγες για το ποτό σου σαν να πηγαίνεις σινεμά με τις φίλες σου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν έρευνες, οι οποίες έβγαλαν ως συμπέρασμα ότι οι άντρες έλκονται πολύ περισσότερο από μία απλή και προσιτή γυναίκα, παρά από ένα αγχωμένο και στημμένο πλάσμα που έχει βγει αποκλειστικά και μόνο για να την κοιτάξουν.



Kαι μερικά γρήγορα tips για να «χτίσεις» σιγά σιγά την αυτοεποίθησή σου με τους άντρες:



1. Πρόσεχε πώς στέκεσαι. Έξω το στήθος, ίσια η πλάτη! Νομίζεις ότι αστειευόμαστε; Κανένας δεν πρόκειται να κοιτάξει ένα καμπουριασμένο, ταπεινό χαμομηλάκι που το μόνο που θέλει είναι να κρυφτεί.



2. Να είσαι ευγνώμων: Ναι αν κάτσεις και σκεφτείς όλα τα δεινά που σε έχουν βρει τον τελευταίο καιρό, τα οποία είναι ότι πήρες ένα κιλό, δεν μπορείς να βρεις κάτι μπότες που θέλεις στο νούμερό σου και τσακώθηκες με την μαμά σου με αποτέλεσμα να μη σου στείλει τάπερ τις δύο τελευταίες μέρες, αν όντως τα προβλήματά σου είναι αυτά, χαμογέλα να λάμψει το προσωπάκι σου και αναλογίσου πόσο πλήρης είσαι έχοντας την υγεία σου και ανθρώπους που σε αγαπούν. Δεν ένιωσες καλύτερα;



3. Μίλα: Ναι μίλα με θάρρος χαμόγελο και αυτοπεποίθηση. Πώς θα καταλάβει ο άλλος ότι σου αρέσει αν κάθεσαι κατσούφα και απλά περιμένεις να έρθει να σε αποθεώσει, να φάει χυλόπιτα και να ησυχάσει; Μίλα και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δεν είπαμε να πας να του την πέσεις, αλλά δεδομένου ότι είσαι έξυπνη και με χιούμορ, όλο και κάτι πετυχημένο θα σκεφτείς. Άντε!




Πηγή: http://www.queen.gr/