Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Θησαύριζε μέσω της απάτης στο διαδίκτυο


Εξαπατούσε κατ' εξακολούθηση πατρινούς κάνοντας αγορές και πωλήσεις...μέσω διαδικτύου, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και φυσικά θησαυρίζοντας σε βάρος των θυμάτων του.

Όμως η δράση του τελείωσε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, βρήκαν τα ίχνη του μέσα από το διαδίκτυο και κατέληξαν στα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για Πατρινό ο οποίος καταγγέλθηκε από θύματά του στο Γραφείο Ηθών της Ασφάλειας Πατρών, όπου λειτουργεί και Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε οτι ο επιτήδειος χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας εξαπατούσε τα θύματά του δημιουργώντας κάρτα αγορών και πωλήσεων με πλαστά στοιχεία, την οποία φέρεται να είχε κατασκευάσει πάνω σε "φόρμα" που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις καταγεγραμένες καταγγελίες, φέρεται να είχε αποσπάσει από θύματά αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, τα οποία ωστόσο δεν βρεέθηκαν στην κατοχή του ύστερα από έρευνα στο σπίτι τουτ που έκαναν οι αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελέα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ΠατρώνΠηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr