Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Οι αλάνθαστοι τρόποι που σε κάνουν σ έ ξ ι


Το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη και ένα μικρό κομμάτι της τεχνογνωσίας.Θέλεις να είσαι σέξι αλλά πιστεύεις ότι είναι κάτι εύκολο;




Δεν είναι. Μη πέσεις στη παγίδα της σκέψης ότι σέξι γεννιέσαι, γιατί γίνεσαι; Θέλει τον τρόπο του.Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να αποπνέει σεξουαλικότητα.
1. Να είσαι χαλαρή
Χωρίς αμφιβολία, το πιο ισχυρό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις άμεσα το σεξαπίλ σου είναι να είσαι χαλαρή. Και εννοώ να το κάνεις μέσω των κινήσεων σου και της ομιλίας σου αλλά όχι της σκέψεις σου. Αντί να τρέχεις πάνω κάτω στους διαδρόμους μπορείς να κάνεις πιο αργές και χαλαρές κινήσεις. Είναι εκπληκτικά απλό και εύκολο να το κάνεις και κερδίσεις βλέμματα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι όταν μιλάς σε κάποιον. Κουνώντας τα χέρια σχετικά γρήγορα και με αστάθεια πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Φρόντισε να μιλάς πιο αργά χωρίς να κουνάς τα χέρια και έχεις κερδίσει αμέσως τον συνομιλητή σου.
2. Επαφή με τα μάτια
Την επόμενη φορά που θα μιλάς με έναν άντρα που σου αρέσει δοκίμασε να κάνεις μια ισχυρή οπτική επαφή μαζί του όταν μιλάτε. Είναι ένας καλός τρόπος για να του πεις «Γεια σου είμαι σίγουρη για εμένα και ξέρω ότι μου αρέσεις. » Αυτό είναι ελκυστικό για τους άνδρες. Πρόσεξε όμως, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να τον κερδίσουμε οπότε για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να εστιάζεις σε εκείνον λίγα δευτερόλεπτα και μετά να στρέφεις το βλέμμα σου αλλού. Μη χαμηλώσεις τα μάτια στιγμή, απλώς κοίτα αλλού.
3. Να είστε s e x y αλλά όχι με άσχημο τρόπο…
Συχνά οι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να φανείς σέξι θα πρέπει να ντυθείς με ότι πιο μικρό ή ότι πιο αποκαλυπτικό μπορείς να βρεις. Αυτό σίγουρα μπορεί να προσελκύσει αλλά για τους λάθος λόγους. Εκτός αν ψάχνεις για ένα one night stand οπότε ναι, έτσι μπορεί και να το κερδίσεις. Ταυτόχρονα πάντως να ξέρεις είναι σημαντικό να φοράς ρούχα που επιδεικνύουν τα καλύτερα μέρη του σώματος σου και βελτιώνουν τη συνολική σου εμφάνιση αλλά και την ελκυστικότητα σου. Θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δύο αυτά. Και φυσικά εννοείται ότι αυτό ισχύει και για κοσμήματα, μακιγιάζ, παπούτσια.
4. Μην ξεχάσεις τα αγγίγματα
Άλλος ένας σέξι τρόπος για να τον κερδίσεις είναι να τον αγγίξεις. Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον αγγίζεις σε κάθε ευκαιρία. Οι καλύτερες στιγμές για να τον αγγίξεις είναι οι εξής:
Όταν λέτε γεια
Όταν λέτε αντίο
Όταν πει κάτι αστείο
Αγγίζοντας έναν άντρα οποιαδήποτε από αυτές τις φορές είναι εντελώς φυσικό, φυσιολογικό και σέξι. Και όταν τον αγγίζεις είναι καλύτερο να το κάνεις στη πλάτη ή στο μπράτσο.

treloi.eu


Πηγή: