Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Ξεκίνησε καυγά για να το παίξει μάγκας αλλά... Δείτε όμως τι του κάνει αυτός ο πιτσιρικάς!


Ένας καυγατζής πήγαινε για γεμάτα και έφυγε με άδεια…
όταν ήθελε να καυγαδίσει με το τελευταίο «θύμα» του.

Ένας ψηλός, γεροδεμένος έφηβος βάζει στόχο έναν πολύ μικρότερο του, στέκεται από πάνω του και αρχίζει να του φωνάζει επιθετικά, καθώς πλήθος φίλων του συγκεντρώνονται τριγύρω για να παρακολουθήσουν το θέαμα.

Αλλά το αουτσάιντερ σε αυτή τη μάχη αρνείται να το βάλει κάτω, και το «θύμα» απωθεί τον θύτη με γρήγορες κινήσεις που βγάζουν εκτός αγώνα τον καυγατζή.
Στο εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο έχουν δεί ήδη περίπου 90.000 φορές από τότε που ανέβηκε πριν από τέσσερις ημέρες, το μικρότερο αγόρι σοκάρει τους θεατές με τις θεαματικές του δεξιότητές πυγμαχίας.

Το κοινό μαζεμένο σε μια παιδική χαρά αρχίζει να γελά και να αποδοκιμάζει το μεγαλύτερο αγόρι. Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα γερμανικό σχολείο.

Καθώς ο νταής προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης, το μικρότερο αγόρι κάνει τάκλιν προς τα εμπρός για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Πηδάει από το ένα πόδι στο άλλο για να απωθήσει τον νταή, κυνηγώντας τον γύρω από την παιδική χαρά.
Στο τέλος του βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube, ο νταής προσπαθεί να σκουπίσει το αίμα που τρέχει από τη μύτη του και οι φίλοι του νταή γελούν, καθώς συνειδητοποιούν πόσο αντιστράφηκαν τα πράγματα.

Ξεκίνησε καυγά για να το παίξει μάγκας. Δείτε όμως τι του κάνει ο πιτσιρικάς!

Σε σχόλια που δημοσιεύονται στο βίντεο, οι περισσότεροι χρήστες συγχαίρουν το μικρότερο παιδί για το ταλέντο του στη πυγμαχία, και που κατόρθωσε να φέρει τα πράγματα με το μέρος του υπερασπίζοντας τον εαυτό του.Πηγή: http://masternews.gr/