Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τέξας: Η 35χρονη θεία ανέλαβε να διδάξει τα μυστικά του έρωτα στον 15χρονο ανιψιό της



Το love story εκτυλίχθηκε μεταξύ 2007 και 2009 - Η πρώτη «προσέγγιση» της 43χρονης σήμερα Πέγκυ Φίλιπς έγινε στο... νοσοκομείο - Η σχέση τους αναπτύχθηκε όταν ο έφηβος – τότε – μετακόμισε στο σπίτι τους



Πάθος, διαπλοκή, παρανομία, θεία, ανιψιός, σεξ... Μία ιστορία που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία ενός καλού ερωτικού συμπλέγματος βγήκε στην επιφάνεια στο Τέξας των ΗΠΑ, εξαιτίας της εκδίκησης που θέλησε να πάρει ο απατημένος θείος και σύζυγος, από την πρώην σύζυγό του και ερωμένη του 15χρονου – τότε – ανιψιού του!

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Την περίοδο 2007-2009, εξελίχθηκε ένα «παράνομο», όσο και ανήθικο – για τα ισχύοντα κοινωνικά στερεότυπα – ειδύλλιο. Η 35χρονη – τότε – Πέγκυ Φίλιπς, παρέσυρε στα δίχτυα του έρωτα τον 15χρονο – τότε – ανιψιό εξ αίματος του συζύγου της, ενώ ο νεαρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η σχέση τους εξελίχθηκε όταν ο 15χρονος μετακόμισε στο σπίτι των θείων του. Στο διάστημα που έμεινε μαζί τους, συνευρέθηκε εκατοντάδες φορές με τη θεία του, δίχως βέβαια ο εξ αίματος θείος του να γνωρίζει το παραμικρό.

Το ζευγάρι έκανε σεξ αμέτρητες φορές στο σπίτι που ζούσαν όλοι μαζί στην Πασαντίνα. Η 43χρονη σήμερα γυναίκα, είχε ανταλλάξει επίσης εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα με τον ανιψιό της, όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο.

Πώς αποκαλύφθηκε αυτή η «πικάντικη» ιστορία; Προφανώς υπήρξε καταγγελία από το θείο του αγοριού, ο οποίος είπε στους ερευνητές ότι υποπτεύθηκε κάτι το 2008, όταν μετακόμισαν όλοι μαζί στο Νότο. Η Πέγκυ Φίλιπς βρίσκεται υπό κράτηση και καλείται πληρώσει 30.000 δολάρια εγγύηση.



Πηγή: protothema.gr