Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Αεροπειρατεία» από την Κλόε Μάφια: Πιλότος ξεσάλωσε στο κόκπιτ με την πρώην πορνοστάρ



Πολύ προχωρημένοι οι πιλότοι στο Κουβέιτ. Τόσο που από την άγνοια κινδύνου που τους διακρίνει παύουν κάποια στιγμή να είναι… πιλότοι.



Ένας εξ’ αυτών αναγκάστηκε να παραδώσει την άδεια του όταν αποκαλύφθηκε ότι ξεσάλωσε στο πιλοτήριο με την πρώην πορνοστάρ Κλόε Μάφια, που έγινε διάσημη από το X- Factor.

Τα μέσα ενημέρωσης του Κουβέιτ αναφέρουν πως ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών επιλήφθηκε το θέματος και προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας και του διπλώματος του μπερμπάντη πιλότου των «Kuwait Airways» όταν ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα του.



Παράλληλα, αναφέρεται πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποδειχθεί αν ο πιλότος πετούσε το αεροπλάνο σε κατάσταση μέθης ή έχοντας πάρει άλλες ουσίες, καθώς το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα τον καταγράφει να καπνίζει.

Τα στοιχεία του πιλότου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο ο ίδιος αυτοαποκαλείται στο βίντεο άτακτο αγόρι, την ώρα που εξηγεί στη Μάφια και την φίλη της τη λειτουργία των κουμπιών στο πιλοτήριο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η πρώην πορνοστάρ δήλωσε πως παρέμεινε στο πιλοτήριο καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης από το αεροδρόμιο του Χίθροου μέχρι τη Νέα Υόρκη. Ενώ επισήμανε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί είδε τον πιλότο να καπνίζει περισσότερα από 40 τσιγάρα, πράγμα που είναι παράνομο.




Πηγή: koolnews.gr