Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Τι θέλει κάθε άντρας από μια σχέση (γιατί καμιά φορά ξέρουν τι θέλουν)!


Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι κυρίως εκείνες που δεν ξέρουν τι θέλουν.Όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και οι άντρες δεν είναι και οι πιο σταθερές υπάρξεις του πλανήτη.


Εμείς όμως ξέρουμε ότι κάθε άντρας θέλει κάποια πράγματα από μια σχέση. Και αυτά είναι τα σίγουρα!...

Γυναίκες που να αποπνέουν θετικήενέργεια
Η θετική ενέργεια φέρνει θετικές σκέψεις. Ποιος θέλει μια γυναίκα που είναι μίζερη και δεν της αρέσει τίποτα σε αυτή τη ζωή; Ο κάθε άντρας θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να τον παρασέρνει σε ευτυχισμένες στιγμές.

Γυναίκες που δεν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά υποστηρίζουν και την άποψή τους όταν χρειάζεται
Καλώς ή κακώς οι άντρες προτιμούν τις πιο συμβατικές γυναίκες. Δεν θέλουν να έχουν δίπλα τους ένα αντιδραστικό πνεύμα που σε μια σοβαρή συζήτηση με τους συναδέλφους τους, θα έρθει σε πλήρη ρήξη. Όμως και αυτό μέχρι κάποιο όριο. Θέλουν τη γυναίκα να είναι υποστηρίκτρια της άποψής της και να λέει ξεκάθαρα τη γνώμη της. Αρκεί...να μην τους βάζει σε μπελάδες!

Ανεξάρτητες γυναίκες
Οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που κρέμεται από πάνω τους και δενμπορεί να κάνει τίποτα μόνη της. Θέλουν τη γυναίκα που κανονίζει κι εκείνη να βγαίνει και δεν θα αρχίσει να γκρινιάζει επειδή αποφάσισαν να βγουν μόνοι με τους κολλητούς. Με λίγα λόγια: θέλουν μια γυναίκα που έχει και δική της ζωή.

Γυναίκες που σέβονται τις απόψεις των άλλων
Όταν προσπαθείς να επιβάλεις σε κάποιον τη γνώμη σου, μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχεις. Ειδικά αν το κάνειςστο σύντροφό σου, τότε να ξέρεις είναι κατά 90%, θα αρχίσεις να τον ξενερώνεις. Πρέπει οι απόψεις του άντρα να είναι σεβαστές από τη σύντροφό του.

Πηγή: