Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το μπούστο της Χριστίνας Μουστάκα κάνει τα τηλεοπτικά μεσημέρια πιο υποφερτά



Όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο Ράδιο Αρβύλα, μπορεί η συμμετοχή της να περιοριζόταν σε 3-4 λεπτά προς το φινάλε, για να παρουσιάσει ένα βίντεο, αλλά η Χριστίνα Μουστάκα κατάφερνε πάντα να κάνει την παρουσία της αισθητή και ήταν κάτι που το απολάμβαναν τόσο οι τηλεθεατές όσο και η τετράδα της εκπομπής


Η Χριστίνα έφυγε από την εκπομπή και για δύο χρόνια ήταν μακριά από την τηλεόραση, λόγω και της σχέσης με τον Χολίδη.
Φέτος όμως επέστρεψε, η Ναταλία Γερμανού διείδε τι μπορούσε να συνεισφέρει στην εκπομπή και φροντίζει σχεδόν κάθε μέρα ώστε να στρέψει την κάμερα πάνω της ακόμα κι όταν ο σκηνοθέτης δεν αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνει. Σε μια τηλεοπτική ζώνη, τη μεσημεριανή, που παίζει να είναι από τις πιο βαρετές, τόσο από περιεχόμενο όσο κι από άποψη ανταγωνισμού, η Χριστίνα Μουστάκα καταφέρνει να δίνει έναν τόνο ενδιαφέροντος και να μας προσφέρει το κίνητρο να πατήσουμε το On.
Την Παρασκευή το μπούστο της ήταν λόγος για να ζητήσει η Ναταλία να κάνει ζουμ η κάμερα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Γι΄αυτό είπαμε να θυμηθούμε τις τηλεοπτικές φορές που μας ξετρέλανε με τα προσόντα της. Μπόνους η φορά που έβαλε μαύρο c-thru κολάν, έπεσε στα γόνατα και φάνηκε το στρινγκ της.








Πηγή: toratora.gr