Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή η Γυναίκα Αρνείται την Επαφή με τον Άντρα της. Ο λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας.


Μία 30χρονη μητέρα αποκαλύπτει πως αρνείται να έρθει σε επαφή με τον άντρα της μέχρι να μάθει πώς να νιώθει άνετα με τον εαυτό της, μετά από πολλά χρόνια που της συμπεριφερόντουσαν σαν αντικείμενο διάφοροι σύντροφοί της.




Η Britni de la Cretaz, μία συγγραφέας από τη Βοστόνη λέει ότι έχει πάρει μέρος σε διάφορες πράξεις με συντρόφους της που την έκαναν να νιώθει σαν ποpvοσταρ, θεωρώντας ότι αυτό ήθελαν από εκείνη και δεν ήξερε πώς να τους λέει “όχι”.

«Κάποτε νόμιζα ότι η αξία μου προέκυπτε από το πόσοι ήθελαν να κοιμηθούν μαζί μου.»“

Και ενώ πολλοί άντρες θα ένιωθαν παράξενα άμα οι γυναίκες τους αποφάσιζαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις εpωτικές επαφές, ο άντρας της, την υποστηρίζει 100%.

Η Britni εξηγεί ότι στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το $εξ για να κάνει τους άλλους να τη συμπαθούν, για να νικήσει μια λογομαχία ή ακόμα και για να βρει ναρκωτικά.

“Έχω ξοδέψει όλη μου τη ζωή κάνοντας $εξ για άλλους.»

Και αυτό την έχει τραυματίσει πάρα πολύ, αλλά ακόμα δεν ξέρει τι σημαίνει να το κάνει πραγματικά για εκείνη.

Ο άντρας της είναι δίπλα της και θέλει να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που νιώθει. Αλλά ξέρουν και οι δύο ότι αυτό δεν είναι κάτι εύκολο.

Θυμάται μια φορά που είχαν μαλώσει για ένα μπουφάν που είχε αγοράσει ενώ ήταν πανάκριβο και σκέφτηκε να τον αποπλανήσει φορώντας μόνο το μπουφάν αυτό και γόβες, με σκοπό να αποφύγει τον καυγά.

Αντί για αυτό όμως, του είπε την αλήθεια και εκείνος την κατάλαβε και δεν νευρίασε καθόλου.

Και ενώ ελπίζει ότι μία μέρα θα έχει όρεξη να το κάνει για εκείνη, προς το παρόν δεν θέλει κανέναν – ούτε τον άντρα της.
Πηγή: