Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έλιωσε ο πάγος μετά από 4 χρόνια για Μενεγάκη – Βανδή



Περίοδο… επανασύνδεσης φαίνεται πως περνάει η Ελένη Μενεγάκη: αφού τα ξαναβρήκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, η παρουσιάστρια συναντήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια με μία ακόμα φίλη από τα παλιά, την Δέσποινα Βανδή, με την Τζένη να φέρεται να έχει ρόλο μεσολαβητή!



Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ένα μήνυμα της Ελένης προς την Δέσποινα για την συμμετοχή της στο «The Voice» ήταν η αφορμή για να επικοινωνήσουν ξανά. Η τραγουδίστρια απάντησε με sms, ευχαριστώντας την παρουσιάστρια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Τζένη Μπαλατσινού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αποφάσισε να γίνει ο συνδετικός κρίκος και να επανενώσει το παλιό παρεάκι: την προηγούμενη Δευτέρα, οι τρεις γυναίκες συναντήθηκαν και πάλι, σε εστιατόριο της βορειοανατολικής Αττικής!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τίποτα δεν πρόδιδε ότι υπήρχε τόσο μεγάλο ρήγμα στη σχέση τους, ενώ συνεργάτης της Δέσποινας ανέφερε πως «ήταν σαν να είχαν βρεθεί και την προηγούμενη ημέρα, όπως παλιά, ήταν αχώριστες».

«Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό, το πήρε άσχημα, αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε. Δεν έχω κακία μέσα μου για κανέναν. Αν κρατάς κακία δεν είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σ΄εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια, όπως έχει γράψει το star.gr, αποκαλύπτοντας γιατί παρεξηγήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη.






Πηγή: star.gr