Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στο αυτόφωρο με σκισμένα ράσα παπάς μετά από πολιτικό καυγά



Ιερέας χαστούκισε θαμώνα καφενείου με τον οποίο υπήρξε διένεξη για τη δραστηριότητα συγκεκριμένου στελέχους της αυτοδιοίκησης στην περιοχή, με αποτέλεσμα να να προσαχθεί το βράδυ του Σαββάτου.



Ο ιερέας που βρέθηκε στο κρατητήριο με την αυτόφωρη διαδικασία βρισκόταν στην περιοχή της Ζαχάρως και συμμετείχε σε συζήτηση για τις τοπικές εκλογές, η οποία σταδιακά κλιμακώθηκε. Μάλιστα, το ilialive αναφέρει ότι ο ίδιος ο ιερέας ήταν αυτός που άνοιξε τη συζήτηση για συγκεκριμένο πρόσωπο. Προκλήθηκε αντιπαράθεση με έναν από τους αντιδήμαρχους που παρίστατο, αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ενεπλάκη τρίτο άτομο.


Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και ο ιερέας φέρεται να χαστούκισε τον θαμώνα του καφενείου. Αυτός με τη σειρά του του έσκισε το ράσο και τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της Αστυνομίας, δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Στη συνέχεια ο θαμώνας του καφενείου υπέβαλε μήνυση κατά του ιερέα και ο τελευτυαίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.






Πηγή: ethnos.gr