Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αλέξανδράτου-Ντούβλη: Τα χρυσά συμβόλαια τα κολλητιλίκια και η άγνωστη κόντρα!


Είναι δυο τηλεπερσόνες που ταυτίστηκαν με την νέα χρυσή εποχή της Ελληνικής ....



τσόvτας. Δυο γυναίκες με πολύ διαφορετικά βιώματα που ξαφνικά βρέθηκαν στην ίδια στέγη. Γι΄αυτά τα δυο φαινόμενα που μπορεί με τις ερμηνείες τους να μην πήραν τα Όσκαρ, αλλά σίγουρα εξασφάλισαν πολλές ανήσυχες βραδιές φαντάρων ανα την επικράτεια, γράφουμε σήμερα. Και το κάνουμε παραθέτοντας στοιχεία και πραγματικά γεγονότα.

Ο Σειρηνάκης διέβλεψε σωστά το γκέλ τους και τις κλείδωσε με συμβόλαια για τρείς ταινίες. Κάτι σαν το σίκουελ της ταινίας ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Στην προκειμένη περίπτωση τα δαχτυλίδια ήταν τα ευρώ και ο Άρχοντας ποιος άλλος από τον πανέξυπνο Κρητικό επιχειρηματία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τζούλια είχε πάρει τότε περίπου 120 χιλιάρικα με την ίδια να βάζει στην τσέπη της γύρω στα 100 και τα 2ο να τα μοιράζονται διάφοροι μαϊντανοί που τάιζε εκείνη την εποχή. Μάλιστα καιρό μετά η ίδια η Τζούλια κατηγορούσε έναν από τους «συνεργάτες» της ότι υπεξαίρεσε από το χρηματοκιβώτιό στο σπίτι της περίπου 115.000 ευρώ. Μια υπόθεση που κατά δήλωσή της εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Η Ντούβλη απο την άλλη είχε πάρει συνολικά γύρω στα 40 χιλιάρικα… Στην αρχή της συνεργασίας τους με την Sirina και οι δυο λειτουργούσαν επαγγελματικά. Όμως αυτή η μεγάλη διαφορά στις απολαβές ήταν και η αιτία που η γεννημένη-κατα δήλωσή της πάντα-στην Ηρώδου του Αττικού Μαριάννα άλλαξε ρότα και απέκτησε ύφος σε σχέση με τον επιχειρηματία αλλά και την εντυπωσιακή Τζούλια.

Κι επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζετε η γυναικεία ματαιοδοξία ακόμη και στο εργασιακό περιβάλλον της τσόvτας είναι η γενεσιουργός αιτία πολλών δεινών, η χοντρούλα Μαριάννα ξεκίνησε έναν πόλεμο στην «ψηλή μοντέλα» με χαρακτηρισμούς που δεν είναι της παρούσης. Ένα θα σας γράψω μόνο. Σε Shows(;) που έδινε η Μαριάννα στη Λάρισα και γενικά στον Κάμπο έλεγε ότι «εμένα με προτιμούν οι άντρες διότι έχω πράμα να πιάνουν… οι άλλες είναι μόνο κόκκαλα».

Αυτό όπως ήταν φυσικό έφτασε στ΄ αυτιά της Τζούλιας η οποία αντέδρασε και κάθε φορά που την ρωτούσαν κάτι για την Μαριάννα ξίνιζε. Αφήστε δε που εκείνη την εποχή είχαν και τον ίδιο manager. Τον γνωστό για τις περούκες και τα ακριβά αυτοκίνητα… Ντιντή!

Οι σχέσεις από το 2010 είναι τεταμένες. Μάλιστα κάποιοι λένε-εγώ δεν το πιστέυω- ότι οι δυο τους συναντήθηκαν προσφάτα στην Αυστρία εντελώς τυχαία και δεν αντάλλαξαν βλέμμα.

Ποια είναι η αλήθεια; Με αυτές τις δυο δεν κρατάς απλά μικρό καλάθι… ούτε τις χούφτες σου δεν χρησιμοποιείς…

nassos-blog



Μιλάμε για μεγάλο παραμύθι!!!



Πηγή: