Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ιδού τα επτά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μια φυσιολογική σεxουαλική ζωή



Ανησυχείς για την σεxουαλική ζωή σου; Ίσως τα τελικά ανησυχείς άσκοπα καθώς αυτά που σου συμβαίνουν είναι φυσιολογικά! Με τον καιρό αποκτάς ορισμένες συνήθειες οι οποίες πολλές φορές...



σε τρομάζουν και νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά στην σεxουαλική σου ζωή. Είναι άδικο όμως να κατηγορείς τον εαυτό σου ή τον σύντροφό σου για κάτι το οποίο δεν είσαι σίγουρη αν είναι φυσιολογικό. Οι παρακάτω καταστάσεις συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους και κάθε άλλο παρά αφύσικες είναι:

Δεν κάνεις σεx πολύ συχνά

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το πόσο ή πότε θα κάνεις σεx. Αυτό ποικίλει ανάλογα με τον χαρακτήρα και την επιθυμία του ανθρώπου. Αν λοιπόν κάνεις σεx με τον σύντροφό σου και όλα πάνε πολύ καλά αλλά λόγω διάφορων άλλων κολλημάτων δεν συνευρίσκεστε συχνά, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου.

Βλέπετε μαζί πoρνό για να «μπείτε στο κλίμα»

Αν αυτός είναι ο τρόπος για να έρθετε πιο κοντά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απολαύστε το σεx όπως εσείς νομίζετε.

Έχεις ελεύθερη σχέση

Αν συμφωνείτε και οι δύο να έχετε μια ελεύθερη σχέση χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω δεσμεύσεις μπορείτε να το κάνετε. Απλά πρέπει να συμφωνείτε και οι δύο σε αυτό και να τηρείτε τις απαραίτητες προφυλάξεις μιας και είναι πιθανό να έχετε επαφές και με άλλα άτομα…

Να μιλάς βρώμικα

Στο συγκεκριμένο θέμα το πρόβλημα υπάρχει μόνο αν το ένα πρόσωπο θέλει πιο ρομαντικές στιγμές και δεν του αρέσουν τα βρώμικα λόγια. Αν όχι μπορείτε άνετα να παίξετε το παιχνίδι σας χωρίς κανένα απολύτως φόβο.

Θέλετε να κάνετε σεx δημοσίως

Επίσης μην αισθάνεσαι αφύσικη αν νιώθεις κάτι τέτοιο. Μπορείς να αποπλανήσεις τον αγαπημένο σου και να απολαύσετε φανταστικό σεx με τις αισθήσεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο…

Χρησιμοποιείς ερwτικά παιχνίδια

Τα ερwτικά παιχνίδια βοηθούν πολύ ώστε να σου χαρίσουν επιπλέον ευχαρίστηση στο κρεβάτι. Αν ο μόνος τρόπος να έρθεις σε οργασμό είναι αυτός τότε μην διστάσεις να τα συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου.

Θέλεις να πιεις ένα ή δύο ποτά πριν το σεx

Το ποτό, σε λογικά πλαίσια πάντα, είναι ικανό να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να αισθανθείς πιο άνετα και πιο οικεία με τον σύντροφό σου. Αν αυτό σου εγγυάται ότι θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρέπει να προσέχεις όμως να μην το παρακάνεις γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένα ποτάκι, άντε δύο, είναι μια χαρά!

Να θυμάσαι ότι, οτιδήποτε κάνει τους δυο σας να περνάτε όμορφα χωρίς να δημιουργεί ενόχληση σε κάποιον άλλο είναι απόλυτα φυσιολογικό, γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα!




Πηγή: mychannel.gr