Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Βαλένθια Διγενή και τα ατέλειωτα πόδια της



Και έφτασε εκείνη η ώρα η αβάσταχτη, όχι του χωρισμού, αλλά του φθινοπώρου. Η εποχή που έξω βρέχει κι εμείς γράφουμε για πίστες και μπουζούκια.



Ηρέμησε, δεν θα αλλάξουμε τη στήλη σε οδηγό πόλης, απλά θα αρχίσουμε ξανά να σου μιλάμε για τις πιο σέξι γυναίκες που συναντήσαμε στις αθηναϊκές πίστες. Πρώτο αντικείμενο ανάλυσης, η Βαλένθια Διγενή και τα ατελείωτα πόδια της που εμφανίζονται στο Posidonio.



Η Βαλένθια... Κάτσε να κάνουμε μία στάση εδώ: Εγώ μέχρι τώρα Βαλένθια ήξερα την πόλη και την ομάδα, καθώς και τον παίκτη της Μάντσεστερ. Σε αυτό το ποστ, όμως, μόνο μία Βαλένθια υπάρχει. Η Διγενή.




Αν από την πρώτη φωτογραφία θυμήθηκες ότι τραγουδάει στο Posidonio και ότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τότε είσαι παλιά καραβάνα και μπαρουτοκαπνισμένος μπουζουχτσής. Και μπράβο σου.




Στην πάνω φωτογραφία δεν είναι upskirt, βρε άσχετε. Φοράει σορτσάκι. Τι την πέρασες την Βάλενθια; Καμιά τυχαία; Στην από κάτω βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου.



Και δεν θα τις είχα, αν δεν έβαζε η ίδια το χεράκι της για να το καλύψει.



Όπως και να 'χει, η Βαλένθια είναι ένα κορίτσι ολόγλυκο. Σαν σουφλέ σοκολάτας.



Αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι δροσερό και τσαχπίνικο. Σαν παγωτό με γαρνιτούρα πολύχρωμες τρούφες.





Γενικά, όπως κατάλαβες: Α. Έχουμε λιγούρες (το λες και διπλής ανάγνωσης) και Β. Η Βαλένθια είναι μία γλύκα. Μία σέξι γλύκα με υπέροχο πρόσωπο και ακόμα πιο υπέροχα πόδια.



Κι αν θες να δεις πώς είναι αυτά τα υπέροχα πόδια από πίσω, εγώ χατήρι δεν θα σου χαλάσω.






Πηγή: yupiii.gr