Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κορυφαίος σκηνοθέτης ζητά μαθήματα πεολειχίας μέσω Skype



Κατάπληξη έχει προκαλέσει σε πηγαδάκια του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος η ιστορία που θέλει κορυφαίο σκηνοθέτη της ελληνικής τηλεόρασης να κάνει – αν μη τι άλλο- ανήθικες προτάσεις χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο φημισμένος αυτός σκηνοθέτης μας έχει απασχολήσει με τις μεγάλες παραγωγές του τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια τηλεόραση. Έχει αποστασιοποιηθεί, βεβαίως το τελευταίο διάστημα και διαμένει στο εξωτερικό.

Λάτρης, όπως φαίνεται, των social media, ο σκηνοθέτης κρατούσε επαφή να την γενέτηρά του έχοντας επαφή με τους θαυμαστές και… τις
θαυμάστριές του.

Μία εκ των οποίων είναι το θιγόμενο πρόσωπο που μας απασχολεί. Όμορφο κορίτσι από την Θεσσαλονίκη με αρκετή δραστηριότητα στο facebook, ξεκίνησε να συνομιλεί με τον σκηνοθέτη, χωρίς, ωστόσο να επιδιώκει “η να προκαλεί ερωτικά με κάποιον τρόπο. Εκείνος όμως μάλλον είχε άλλα σχέδια για τη νεαρή καθώς επιμόνως επικοινωνούσε μαζί της μέχρι τη στιγμή που της ζήτησε να συνομιλήσουν μέσω Skype.

Και εκείνη από ευγένεια αλλά και από θαυμασμό προς το πρόσωπό του δέχτηκε να αναπτήξει μια πιο «στενή» επαφή μαζί του. Το πρόβλημα όμως ήρθε όταν ο σκηνοθέτης της ζήτησε ευθαρσώς να του υποδείξει πως ακριβώς επιδίδεται η ίδια σε στοματικό έρωτα με τον σύντροφό της!

Φυσικά ο άντρας της αποσαφήνισε πως θα είχε δίπλα του τη «μαθητευομένη» του, στην οποία επιθυμούσε να χαρίσει μαθήματα
πεολειχίας…

Το κορίτσι έξαλλο, σαν να ήταν επόμενο, όχι μόνο αρνήθηκε την πρόταση αυτή αλλά μπλόκαρε και από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον
σκηνοθέτη, μετά την ταραχή που της προκάλεσε. Δεν δίστασε να ζητήσει μάλιστα και συμβουλευτική υποστήριξη από ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ.

Τί άλλο να περιμένουμε να δούμε πλέον…




Πηγή: nassos.blog