Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα ξενοδοχεία -Ηρθαν τα Podtel, τα μικροσκοπικά δωμάτια-κάψουλες



Αν νομίζετε πως μερικά δωμάτια ξενοδοχείων δεν είναι άνετα, τότε μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει να κοιμηθείτε σε ένα Podtel. Οπως όλα δείχνουν, το μέλλον των δωματίων των ξενοδοχείων βρίσκεται σε αυτές τις προσωπικές κάψουλες, που έχουν ένα μέτρο πλάτος και λίγο παραπάνω από δύο μέτρα μάκρος.



Οι εν λόγω «κάψουλες» είναι τα «παιδιά» της βρετανικής εταιρείας Podtime και ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν έδαφος στις αγορές.

Τα ατομικά αυτά δωμάτια, που θυμίζουν κάτι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, είναι κομψά όμως σίγουρα δεν πρέπει να είναι και πολύ άνετα. Παρόλα αυτά, τα Podtel έχουν και τα πλεονεκτήματά τους. Σύμφωνα με τον Paul Grindrod, διευθυντή της βρετανικής εταιρείας, τα pods διαθέτουν φώτα led, καθρέφτη, στόρια και ειδικό χώρο για την ασφαλή αποθήκευση των αποσκευών σας. Επίσης, αν ενωθούν μπορούν να σχηματίσουν ένα ξενοδοχείο. Το καλύτερο από όλα βέβαια είναι πως πέντε διανυκτερεύσεις σε μία από αυτές τις κάψουλες, κοστίζουν όσο μία σε ένα κανονικό ξενοδοχείο.

Μιλώντας στη Huffington Post, ο Grindrod τόνισε πως οι διανυκτερεύσεις στα Podtels θα προσελκύσουν περισσότερο τους νεότερους σε ηλικία ταξιδιώτες.










Πηγή: iefimerida.gr